Σχετικά με εμάς

Karmod η εταιρεία προκατασκευασμένων κτηρίων που ανακαλύπτει τον κόσμο.

H Karmod Prefabricated Building Technologies είναι μια κορυφαία τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1986 και έκτοτε έχει εκτελέσει έργα σε 90 περίπου χώρες, σε όλο τον κόσμο.

H Karmod έχει αποδείξει πως αποτελεί μια καλά οργανωμένη επιχείρηση, ικανή να εκτελεί έργα διαφόρων ειδών, σε διάφορες χώρες συγχρόνως.

H Karmod κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 3 εγκαταστάσεις παραγωγής με συνολικά 21 000 m² ως περιοχή παραγωγής και εκτελεί ποικίλες κατασκευές, όπως κτήρια σε χώρους εργοταξίων, κτήρια για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, κτήρια για μαζικές ανάγκες στέγασης, για ανάγκες διακοπών κ.α. Μεταξύ των σημαντικών έργων που περαιώθηκαν από την Karmod ήταν έργα, όπως κατασκευές στο εργοτάξιο για την British Petroleum (BP) στο Shahdeniz2 project, ένα από τα μεγαλύτερα projects φυσικού αερίου στον κόσμο, στρατόπεδα για την ειρηνευτική αποστολή του ΟΗΕ στη Νιγηρία, κτήρια εργοταξίου για το 3ο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο μετά την ολοκλήρωση του θα είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη. Ένα από τα σημαντικά έργα που εκτελέστηκαν από την Karmod, ήταν η δημιουργία μιας ολόκληρης πόλης στην ιρακινή πόλη Kut, 1,884 μονάδων στέγασης κατασκευασμένων σε μόλις 7 μήνες.
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ KARMOD:
• προκατασκευασμένα κτίρια (κτήρια εργοταξίων, γραφεία, σπίτια, σχολεία και ιατρικές εγκαταστάσεις, στρατόπεδα, βίλες)
• Κοντέινερ για στεγαστικές ανάγκες 
• Αρθρωτές καμπίνες και Κιόσκια

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ KARMOD
• παράδοση έργου εντός χρονοδιαγράμματος (Ταχεία παραγωγή και γρήγορη συναρμολόγηση)
• Υπηρεσίες μετά την πώληση
• Υψηλά πρότυπα υγείας, ασφάλειας και περιβαλλοντικών συνθηκών.
• προτεραιότητά μας ο εργαζόμενος


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail