Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των προκατασκευασμένων κτιρίων Karmod;

Οι προκατασκευασμένες κατασκευές βρίσκονται στη μακροχρόνια οικοδομική κατηγορία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για περίπου 50 χρόνια. Παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή της κατασκευής είναι ο υπερβολικός άνεμος, το χιόνι, η βροχή, η υγρασία και ο τρόπος χρήσης . Απαιτείται συντήρηση όπως και στους άλλους τύπους κτηρίων.

Από ποια υλικά είναι κατασκευασμένες οι Προκατασκευασμένες κατασκευές; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά;

Τα προκατασκευασμένα κτίρια Karmod παράγονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με τεχνολογία χωρίς ραφή. Οι αρμοί είναι ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι από το συγκολλημένο σύστημα (welded system). Η πιθανότητα ελλαττωματικής κατασκευής είναι μειωμένη στο ελάχιστο. Τα μεταλλικά φύλλα, το EPS και το τσιμέντο είναι τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή μας . Χρησιμοποιούμε επίσης 100% προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα πάνελ τοίχου είναι κατασκευασμένα από 2 διαφορετικούς τύπους όπως οι τσιμεντοσανίδα – φελιζόλ - τσιμεντοσανίδα, μεταλλικά φύλλα - φελιζόλ - μεταλλικά φύλλα και έχουν υψηλό ποσοστό μόνωσης. Τα δοκάρια στερέωσης κατασκευάζονται με σύστημα μπουλονιών και παράγονται σε αυτόματα Μηχανήματα μορφοποίησης σε ρολό ανάλογα με το project. Οι κολόνες και οι διασταυρώσεις αρμών στεγών κατασκευάζονται με στατικό υπολογισμό από τους μηχανικούς μας σύμφωνα με τις συνθήκες του χώρου που θα κατασκευαστεί. Για την επένδυση οροφής χρησιμοποιούνται γαλβανισμένα μεταλλικά φύλλα ως σύνηθες προϊόν. Υλικά όπως OSB, μεμβράνη ασφαλτικά κεραμίδια μπορούν να εφαρμοστούν κατόπιν αιτήματος. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες αποτελούνται από διπλά τζάμια PVC. Για εσωτερικές πόρτες χρησιμοποιούνται πόρτες αμερικανικού πάνελ. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για ηλεκτρικές και υγειονομικές εγκαταστάσεις είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΤΣΕ και όλα διαθέτουν πιστοποιητικά και έγγραφα εγγύησης.

Μπορούν τα προκατασκευασμένα σπίτια να αποσυναρμολογηθούν και να ξανασυναρμολογηθούν σε διαφορετικές τοποθεσίες;

Ναι, αυτό είναι δυνατό. Απαιτεί μόνο κόστος αποσυναρμολόγησης, κόστος επανεγκατάστασης, κόστος σχεδίασης και κόστος εγκατάστασης χώρου υγιεινής. Είναι δυνατόν να γίνουν τροποποιήσεις στα κτίρια, αν χρειαστούν.

Είναι τα προκατασκευασμένα σπίτια Karmod ανθεκτικά στους σεισμούς ή στους ανέμους;

Τα προκατασκευασμένα κτίρια είναι ανθεκτικά σε σεισμούς 7,5 ρίχτερ και ταχύτητες ανέμου 80 χιλιομέτρων ανά ώρα. Λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές και κλιματικές συνθήκες του τόπου που θα χτίστουν τα σπίτια, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα προκατασκευασμένα προϊόντα μας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Τα προκατασκευασμένα κτίρια απαιτούν συντήρηση;

Όπως απαιτείται για κάθε τύπο κτιρίου, απαιτείται συντήρηση και στα προκατασκευασμένα σπίτια. Προκατασκευασμένα κτίρια σχηματίζονται από ένα συνδυασμό διαφορετικών τύπων υλικών. Όλα αυτά τα υλικά έχουν διάφορους βαθμούς συντελεστή διαστολής. Οι ρωγμές μεταξύ των πλαισίων μπορεί να συμβούν για αυτούς τους λόγους. Οι ρωγμές αυτές θα επιδιορθωθούν με υλικό mastic και βαφές.

Πώς είναι η θερμομόνωση και ηχομόνωση των προκατασκευασμένων κατοικιών;

Οι τοίχοι εξωτερικών τοίχων Karmod είναι πάχους 10 εκ. Με σύστημα πάνελ φελιζόλ. Έχουν περισσότερη θερμομόνωση και ηχομόνωση από το συμβατικό κτίριο από σκυρόδεμα. Το γυάλινο μαλλί και ο πετροβάμβακας που χρησιμοποιούνται σε πάνελ τοίχου και οροφής προσφέρουν υψηλό βαθμό μόνωσης.

Είναι δυνατή η εφαρμογή οποιουδήποτε έργου επιθυμώ στα προκατασκευασμένα σπίτια;

Μπορείτε να έρθετε σε εμάς με δικό σας σχέδιο και μπορούμε να προσαρμόσουμε μαζί ένα έργο οικοδόμησης μέσα βεβαίως στους περιορισμούς παραγωγής μας, π.χ. Διαστάσεων λόγω του τυποποιημένου συστήματος. Οι εκπρόσωποί μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα προκατασκευασμένο σχέδιο κτιρίου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποια είναι η παραγωγή και η εγκατάσταση προκατασκευασμένων δομών;

Ο χρόνος παραγωγής για κανονικό κτίριο είναι μία εβδομάδα υπό κανονικές συνθήκες. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, η ομάδα συναρμολόγησης είναι ικανή να κατασκευάσει 20-25 m2 για μονοκατοικίες και 15-20 m2 για διώροφες κατοικίες την ημέρα. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, η διαδικασία βαφής μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα 1-3 ημέρες. Με καλό προγραμματισμό, σε σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου σε ένα μήνα, μπορείτε να εγκατασταθείτε στο κτίριο.

Είναι δυνατή η πραγματοποίηση τροποποιήσεων στο προκατασκευασμένο κτίριο;

Τα προκατασκευασμένα σπίτια μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τη στατική δομή που βασίζεται στις καιρικές και κλιματικές συνθήκες του τόπου που κατασκευάζουν. Με την προϋπόθεση ότι διατηρείτε τη στατική δομή του κτιρίου, μπορείτε να κάνετε αλλαγές. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για το σχέδιο τροποποίησης.

Τι είδους έδαφος είναι απαραίτητο για την κατασκευή του προκατασκευασμένου σπιτιού;

Το έδαφος πρέπει να είναι 30 cm ευρύτερο για κάθε πλευρά του σπιτιού. Το ύψος του εδάφους πρέπει να είναι 25-30cm. Ένα ισχυρό υπόβαθρο από σκυρόδεμα, όπως χρησιμοποιείται για κτίρια από σκυρόδεμα, δεν είναι απαραίτητο. Κατά τη φάση υπογραφής της σύμβασης, δίνουμε το συγκεκριμένο σχέδιο στον πελάτη. Οι πελάτες μας πρέπει να προετοιμάσουν το συγκεκριμένο δάπεδο, σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, πριν από την κατασκευή.

Ποιοί είναι οι όροι εγγύησης και η περίοδος της εγγύησης για τις προκατασκευασμένες κατοικιες;

Η περίοδος εγγύησης είναι 1 έτος για ελαττωματικές κατασκευές και συναρμολόγησεις, αν χρησιμοποιηθεί η κατασκευή σύμφωνα με τους γενικούς όρους της σύμβασής μας. Η Karmod αποτελεί ηγέτη στην υποστήριξη μετά την πώληση, η οποία θα βρίσκεται δίπλα στον πελάτη .

Ποιο υλικό χρησιμοποιείται για την οροφή σε προκατασκευασμένες κατασκευές;

Για την επένδυση οροφής, η φυσική τραπεζοειδής οροφή φύλλου, το βαμμένο τραπεζοειδές φύλλο, το πλακιδιοειδές φύλλο μετάλλου μπορεί να εφαρμοστεί σε μεταλλικές τεγίδες. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε υλικό OSB. Επιπλέον, πάνελ σε στυλ σάντουιτς (sandwich panel) και με ασφαλτικά κεραμίδια είναι επίσης διαθέσιμα.

Μπορεί να εφαρμοστεί κεραμίδι σε υγρές περιοχές στις προκατασκευασμένες κατοικίες;

Για τις υγρές περιοχές, για την τοποθέτηση των πλακιδίων στους τοίχους εφαρμόζεται αδιάβροχη πράσινη γυψοσανίδα. Η κεραμική επίστρωση μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με γύψο και δίχτυ. Πριν από την εφαρμογή του κεραμικού στο έδαφος, η στεγανοποίηση πρέπει να γίνει με τσιμεντοκονίαμα.

Είστε σε θέση να συναρμολογήσετε προκατασκευασμένα σπίτια παντού;

Η Karmod εξάγει σήμερα περίπου 90 χώρες παγκοσμίως. Η ομάδα παραγωγής μας φροντίζει για τις καιρικές συνθήκες, το φορτίο χιονιού και ανέμου της θέσης όπου θα γίνει το κτίριο και η παραγωγή / συναρμολόγηση θα γίνει ανάλογα.

Χρειάζομαι οικοδομική άδεια για προκατασκευασμένα κτίρια;

Αυτό αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου όπου βρίσκεται το κτίριο που πρόκειται να κατασκευαστεί. Για την απόκτηση άδειας, το αρχιτεκτονικό σχέδιο, το ηλεκτρικό σχέδιο, το μηχανικό σχέδιο και η επιτόπια έρευνα θα πρέπει να γίνονται από τον πελάτη. Εάν απαιτείται, μπορούμε να παρέχουμε μόνο στατιστικούς υπολογισμούς του κτιρίου. Οι άδειες και τα νομότυπες διαδικασίες πρέπει να λαμβάνονται από τον ίδιο τον πελάτη. Εάν η θέση όπου το κτίριο πρόκειται να κατασκευαστεί είναι σε μια δημοτική περιοχή, τότε απαιτείται άδεια.

Πόσους ορόφους μπορεί να έχει ένα προκατασκευασμένο κτίριο;

Μπορούμε να κατασκευάσουμε διώροφα σπίτια με προκατασκευασμένη τεχνολογία και τριώροφα με τεχνολογία ελαφρού χάλυβα.

Ποιες είναι οι ευθύνες του πελάτη κατά την αγορά μιας προκατασκευασμένης κατοικίας;

-Για το σκυρόδεμα, συρμάτινο πλέγμα με σιδερένιο ράβδο 30 εκ. Υπόγειο -Εργασίες εκσκαφής και εξωραϊσμού - Επένδυση δαπέδων και τοίχων ( κεραμικά, πλακάκια και διαστρωση παρκέ) -Εξωτερικές συνδέσεις (ηλεκτρική, αποχέτευση και πόσιμο νερό) -Πιστοποιητικά και άδειες από την εκάστοτε Επαρχία ή από Δήμους. -Θέρμανση και σύστημα ψύξης (θέρμανση, κλιματισμός κλπ) -Διαμονή, έξοδα διατροφής και μεταφοράς του πληρώματος συναρμολόγησης.

Είναι δυνατόν να χτίσουμε μια προκατασκευασμένη κατασκευή σαν ένα επιπλέον επίπεδο σε ένα συγκεκριμένο κτίριο;

Είναι δυνατό να οικοδομήσουμε σε μονώροφα κτίρια από σκυροδέμα. Το κάτω κτίριο πρέπει να έχει ένα στέρεο και επίπεδο δάπεδο. Ακόμη το κτήριο από κάτω, δεν μπορεί να έχει μια καμινάδα. Δεν είναι ασφαλές να εγκαταστήσετε μια καμινάδα λόγω κίνδυνου πυρκαγιάς και για το σύστημα στεγανοποίησης.

Πώς μπορώ να κάνω θέρμανση και ψύξη στο προκατασκευασμένο σπίτι μου;

Μπορείτε εύκολα να το θερμάνετε με φούρνο, κλιματιστικό, φυσικό αέριο ή ηλεκτρικό θερμαντήρα το χειμώνα, και μπορείτε να δροσίσετε το δωμάτιό σας με κλιματιστικό το καλοκαίρι.

Πώς μεταφέρονται τα προκατασκευασμένα σπίτια;

Η μεταφορά προκατασκευασμένων κτιρίων γίνεται με φορτηγά, ρυμουλκούμενα, πλοία, τρένα και φορτηγά αεροπλάνα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων κατοικιών;

Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι κατασκευασμένα για κάθε είδους χρήσεις και σκοπούς. Είναι πρακτικά και γρήγορα για εγκατάσταση . Με ευέλικτα χαρακτηριστικά δομής, είναι ανθεκτικά στους σεισμούς και στην καθίζηση του εδάφους. Τα προκατασκευασμένα σπίτια κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Έχουν ανώτερα χαρακτηριστικά από τις άλλες δομές για τη θερμομόνωση και την ηχομόνωση. Μπορεί να κατασκευαστεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να βλάψει το περιβάλλον και χωρίς ρύπανση. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τη σύγχρονες τάσεις δόμησης. Ανθεκτικά στη φωτιά σπίτια, τα οποία μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να εγκατασταθούν σε άλλη θέση.

Ποιες είναι οι λύσεις για προκατασκευασμένες κατοικίες σε ψυχρές περιοχές;

Οι εξωτερικοί τοίχοι και η οροφή μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις καιρικές και κλιματικές συνθήκες με τα πρότυπα TS 825.

Σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε προκατασκευασμένα σπίτια;

• Η αξιοπιστία της εταιρείας είναι πολύ σημαντική. • Η κατασκευή, η υποστήριξη μετά την πώληση, η εταιρική υπευθυνότητα και η ποιότητα των ανθρώπων που εργάζονται με την εταιρεία είναι πολύ σημαντική. • Η ποιότητα των υλικών και οι πιστοποιήσεις ποιότητας είναι πολύ σημαντικές. • Συνδεθείτε με την εταιρεία. Βεβαιωθείτε ότι είναι ειδικοί • Ελέγξτε τα στοιχεία της σύμβασης. • Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία διαθέτει επαγγελματική ομάδα στην κατασκευή, την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση Σε περίπτωση προβλήματος μετά την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να λύσει γρήγορα το πρόβλημα και να απαντήσει στα ερωτήματά σας.

Πώς να καθορίσετε τις τιμές των προκατασκευασμένων κατοικιών;

Η ποιότητα και το πάχος της χαλύβδινης δομής, το πάχος και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στα τοιχώματα, η μόνωση στέγης, η ποιότητα των παραθύρων. Επιπλέον, πρόσθετα υλικά για μόνωση στους τοίχους και στην οροφή μπορούν να επηρεάσουν την τιμή.

Ποιο είναι το πεδίο χρήσης των προκατασκευασμένων κατοικιών;

Σπίτια, βίλες, γραφεία, κοινωνικές κατοικίες, κοινωνικές εγκαταστάσεις, εργοτάξια, καφετέριες και κοιτώνες, προκατασκευασμένα εργοστάσια και υπόστεγα

Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καμπίνας και από τι αποτελείται;

Η Karmod παράγει καμπίνες σε 4 διαφορετικούς τύπους. CTP καμπίνα. Είναι κατασκευασμένο από πάνελ πολυεστέρα και πολυουρεθάνης στερεωμένα μεταξύ τους με γυάλινη ίνα μεταξύ τους και καλυμμένα με πηχτή επικάλυψη από την εξωτερική επιφάνεια. Χάρη στην πλήρη πυκνότητα χρήσης των πρώτων υλών παρέχεται εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Καμπίνα ABS. Η Karmod είναι η πρώτη εταιρεία στην Τουρκία που παράγει καμπίνες ABS με συνδυασμούς τοίχου διπλής πολυουρεθάνης. Καμπίνα πίνακα: Αποτελείται από συνδυασμούς φύλλων από χάλυβα + EPS + PVC. Καμπίνα πόλης :Είναι κατασκευασμένο από χάλυβα σκελετό δομή με EPS ως υλικό μόνωσης μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων από τσιμεντοσανίδες.

Οι καμπίνες μας είναι αντιανεμικές;

Οι καμπίνες μας μπορούν να αντισταθούν σε ταχύτητα ανέμου έως και 80 χιλιομέτρων την ώρα, σε περίπτωση που έχουν συνδεθεί σωστά στο έδαφος.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις καμπίνες;

Ο καθαρισμός της επιφάνειας ενός θαλάμου της Karmod είναι πολύ εύκολος, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Το εσωτερικό μπορεί να καθαριστεί με βρεγμένες πετσέτες χωρίς να προκαλέσει παραμόρφωση. Τα εξωτερικά μέρη μπορούν να καθαριστούν με βούρτσα. Το πυρίτιο πρέπει να ανανεωθεί σε περίπτωση που αρχίσει να βγαίνει εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Οι λεκέδες μπορούν εύκολα να καθαριστούν με τυπικά υλικά καθαρισμού.

Είναι θερμικά και ηχητικά μονωμένες οι καμπίνες;

Οι καμπίνες μας μπορούν να αντέξουν τυχόν παραμορφώσεις μεταξύ -30C και +60C. Θερμαντήρας ή κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας μέσα. Η απομόνωση επιτυγχάνεται μέσω έγχυσης αφρού πολυουρεθάνης 35 mm (40 kg / m³) μεταξύ των πάνελ τοίχων.

Μπορούν οι καμπίνες να παράγονται σε διαφορετικά μεγέθη;

Οι καμπίνες παράγονται με σύστημα mold με σταθερά μεγέθη. Τα μεγέθη των καμπινών ενδέχεται να αλλάζουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Το μέγεθος της καμπίνας CTP και πόλης μπορεί να φτάσει έως και 50m².

Πόσοι άνθρωποι μπορούν να χωρέσουν σε μια στάνταρ καμπίνα;

Οι καμπίνες μας δημιουργούνται με την πρόβλεψη για 2 m² ανά άτομο. Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεών μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή καμπίνα αν τους ενημερώσετε για το σκοπό και τον αριθμό των ατόμων που προορίζονται να τα χρησιμοποιήσουν.

Ποιος τύπος εδάφους απαιτείται για τις καμπίνες;

Θα πρέπει να προετοιμάζεται το έδαφος ή το πάτωμα σκυροδέματος πάχους 10 cm. Κατά προτίμηση πρέπει να παραμείνει αρκετός χώρος στις γωνίες για να αγκυρωθεί η καμπίνα στο έδαφος.

Ποιες είναι οι συνθήκες εγγύησης και η προσφερόμενη περίοδος;

Το βασικό στοιχείο του είναι ότι το προϊόν χρησιμοποιείται σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήστη και τους όρους που αναφέρονται στην προσφορά. Σε περίπτωση που ληφθούν υπόψη οι προϋποθέσεις αυτές, η περίοδος εγγύησης είναι 1 έτος από την ημέρα της συγκέντρωσης.

Πώς παρέχεται η θέρμανση και η ψύξη;

Οι καμπίνες μας απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης. Η εσωτερική θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα με εναλλασσόμενο ρεύμα ή με οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή.

Πώς γίνεται η μεταφορά;

Η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων. Καμπίνες μεγαλύτερες από 270x750cm αποστέλλονται ως αποσυναρμολογημένες και συναρμολογημένες από τις εξειδικευμένες ομάδες Karmod.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του κοντέινερ και από τι αποτελείται;

Η κύρια κατασκευή είναι κατασκευασμένη από προφίλ γαλβανισμένου χάλυβα συνδεδεμένα μεταξύ τους με σύστημα βιδών και περικοχλίων καλυμμένο με μονωμένα πάνελ σάντουιτς. Όλα τα μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα με την τεχνική enambled paint. Η Karmod είναι η μόνη εταιρεία στην Τουρκία που χρησιμοποιεί σύστημα πάνελ 125 mm. Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, τα προϊόντα Karmod παρέχουν ενεργειακή απόδοση έως και 60% με τα παράθυρα τοίχου πάχους 50mm και PVC. Το δάπεδο καλύπτεται από τσιμεντοσανίδα και PVC. Οι εσωτερικές πόρτες είναι κατασκευασμένες από MDF. Χάρη στο μειωμένο γαλάκτωμα άνθρακα στα προϊόντα του, το δοχείο Karmod είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.

Είναι ανθεκτικό στον άνεμο το κοντέινερ;

Μπορεί να αντέξει τον άνεμο έως και τα 80 χιλιόμετρα την ώρα, εάν στερεωθεί σωστά στο έδαφος. Όσον αφορά τα κοντέινερ μας, οι μηχανικοί μας πραγματοποιούν όλους τους απαραίτητους στατικούς υπολογισμούς για τις πιθανές ακραίες καιρικές συνθήκες της περιοχής και την λαμβάνουν υπόψη πριν από την παραγωγή.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το κοντέινερ;

Εάν ακολουθήσετε τις βασικές συνθήκες χρήσης, δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Πώς επιτυγχάνεται η θερμομόνωση και ηχομόνωση;

Παρέχεται υψηλό επίπεδο θερμικής και ηχητικής μόνωσης χάρη στα πάνελ τοίχου Sandwich της Karmod και τα πάνελ 125mm οροφής. Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, τα κοντέινερ νέας γενιάς της Karmod είναι κατά 60% πιο εξοικονομητικά. Τα κοντέινερ νέας γενιάς της Karmod κερδίζουν πάντα.

Τα κοντέινερ αυτά παράγονται μόνο σε κανονικά μεγέθη;

Τα κοντέινερ μας παράγονται με τον καλύτερο τρόπο ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, λαμβάνοντας επίσης υπόψη τα διεθνή πρότυπα ναυτιλίας για να διευκολύνουν τη μεταφορά. Εκτός από το κανονικό κοντέινερ 230x595 cm, η Karmod είναι η πρώτη που παράγει αποσυναρμολογούμενο κοντέινερ 300x700 cm. Άλλα μεγέθη κοντέινερ παράγονται επίσης βάσει των απαιτήσεων των πελατών.

Ποιος τύπος εδάφους χρειάζεται για τη συναρμολόγηση ενός δοχείου;

Θα πρέπει να προετοιμάζεται το έδαφος ή το πάτωμα σκυροδέματος πάχους 10 cm. Κατά προτίμηση πρέπει να παραμείνει αρκετός χώρος στις γωνίες για να αγκυρωθεί η καμπίνα στο έδαφος. Δεν πρέπει να τοποθετείται σε ασταθή και άυλη επιφάνεια όπως ξύλινες σανίδες και άλλα.

Ποια είναι η περίοδος εγγύησης και οι όροι για το κοντέινερ;

Το βασικό στοιχείο του είναι ότι το προϊόν χρησιμοποιείται σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήστη και τους όρους που αναφέρονται στην προσφορά. Σε περίπτωση που ληφθούν υπόψη αυτές οι προϋποθέσεις, η περίοδος εγγύησης είναι 1 έτος από την ημέρα παραγωγής.

Πώς παρέχεται η θέρμανση και η ψύξη του κοντέινερ;

Τα κοντέινερ μας απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης. Η εσωτερική θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα με AC ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι να μεταφερθούν αυτά τα κοντέινερ;

Ανάλογα με το μέγεθος, τα κοντέινερ μπορούν να μεταφερθούν τόσο σε φορτηγά όσο και σε κοντέινερ μεγάλου κύβου. Η Karmod ήταν η πρώτη εταιρεία στην Τουρκία που υποδηλώνει σύστημα flatpack για κοντέινερ 2,30x5,95 m και 3,00x7,00 m. Για παράδειγμα, δώδεκα κοντέινερ επίπεδης συσκευασίας μεγέθους 3.00x7.00 m μπορούν να χωρέσουν σε ένα φορτηγό.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail