Μια ευρύτερη φορητή καμπίνα για τις πρόσθετες απαιτήσεις χώρου σας. Έχουμε πιέσει τα όρια των διαστάσεων της καμπίνας ώστε να μπορείτε να έχετε μια ευρεία γκάμα φορητών καμπινών. Είτε ψάχνατε για ένα γραφείο τοποθεσίας, μονάδες τροφίμων & ποτών, εκθεσιακούς χώρους, αίθουσα συσκέψεων, αίθουσα συνεδριάσεων, κυλικείο, αποθηκευτικό χώρο, κλινική, αίθουσες διδασκαλίας, τότε με τις μεγάλες καμπίνες μας μπορείτε να αποκτήσετε κλειστό χώρο μέχρι 50μ². Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη, διάφορες εφαρμογές και βελτιώσεις που μπορούν να υλοποιηθούν, όπως κουρτίνες, παντζούρια για παράθυρα, κλιματιστικά, ράφια, εκτός από διαφορετικές επιλογές χρώματος βαφής. Κατασκευασμένα από πολυεστερικά πάνελ ενισχυμένα με υαλοβάμβακα που γεμίζουν με αφρό, οι καμπίνες μας είναι σε θέση να αντέχουν ακραίες καιρικές συνθήκες. Γίνετε μέρος των χιλιάδων εταιρειών και ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που επέλεξαν τις καμπίνες Karmod και κατάλαβαν τη διαφορά.

Η Καρμοδ ανταποκρίνεται και σε σύνθετα, έργα με υψηλές απαιτήσεις.

Η ευέλικτη σειρά από Γραφεία “Καρμοδ” προσαρμόζεται στις ανάγκες και των πλέον ιδιαίτερων μορφολογικά χώρων. Από εργοτάξια και βιομηχανίες, μέχρι λιμάνια, σταθμούς εισιτηρίων και διοδίων. Διατίθενται για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση. Γραφεία, κατοικίες, καντίνες, κυλικεία, φυλάκια, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις των εταιρειών.

 

Καρμοδ  παρέχει μόνιμα ή προσωρινά καταστήματα λιανικής πώλησης, σούπερ μάρκετ, Duty Free, κοντέινερ χώρων εστίασης, προκάτ εστιατόρια, μπαρ, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, καντίνες & αναψυκτήρια, κυλικεία, προκάτ κτίρια εκθεσιακών κέντρων, περιπτέρων, εκθετηρίων και χώρους εκδηλώσεων που μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες σας.

 

Σε συνεργασία με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία έχει υλοποιήσει έργα μεγάλων και ειδικών απαιτήσεων, πλήρως προκατασκευασμένων σε ελεγχόμενο βιομηχανικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και σε εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο.

 

Με το εξειδικευμένο τμήμα μελετών και σχεδιασμού, την υψηλή τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, καλύπτει πλήρως  ακόμα και τις πλέον υψηλές τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις, καθώς και τις ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες κάθε προβλήματος στέγασης.

 

Η Καρμοδ εγγυάται άριστη κατασκευαστική αρτιότητα, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, και πάνω από όλα πιστοποιημένα προϊόντα ανώτατης ποιότητας.

 

Προτεραιότητα μας είναι η παροχή υγιούς περιβάλλοντος για τους χρήστες, η ενεργειακή απόδοση, η βιωσιμότητα, η προώθηση νέων τεχνολογιών δόμησης και η χρήση οικολογικών υλικών, ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της κατοικίας, παρέχοντας ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Ευελιξία στους επαγγελματικούς χώρους

Η σειρά Γραφείων “Καρμοδ” λύνει τα χέρια στις επιχειρήσεις και τις εταιρείες που χρειάζονται άμεσα φορητούς και προκατασκευασμένους οικίσκους για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Είτε πρόκειται για πολύ μικρές κατασκευές λόγω της ιδιομορφίας των χώρων που διαθέτουν. Είτε αφορά μεμονωμένα κινητά δωμάτια που χρειάζονται να εξοπλιστούν για προσωρινή ή μόνιμη χρήση.

 

Συγκριτικό πλεονέκτημα στις εν λόγω αυτές διαστάσεις, είναι η άμεση μεταφορά και συναρμολόγηση στο χώρο του πελάτη. Με τις αντίστοιχες διαμορφώσεις που απαιτούνται, βεβαίως. Χωρίς καμία επιπλέον οικοδομική εργασία από μέρους του πελάτη, που σημαίνει, γι’ αυτόν, πολλαπλό κέρδος σε χρόνο και κόστος. Πρόκειται για κατασκευές ελαφράς μορφής. Με πολύ όμως αξιόπιστα τεχνικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία τους.

 

Ισχυρό χαρτί των Γραφείων “Καρμοδ ” αποτελούν οι μοναδικές δυνατότητες επεκτασιμότητάς τους. Σε αυτές, έρχονται να προστεθούν οι ιδανικές συνθήκες άνεσης, αισθητικής και λειτουργικότητας που εξασφαλίζει για τους πελάτες της η Καρμοδ  Είναι μια επιλογή προστιθέμενης αξίας στον τομέα των γραφειακών και εταιρικών εγκαταστάσεων που ξεχωρίζει για το πολλαπλό φάσμα εφαρμογής και χρηστικότητάς της.

 

Εκδοτήρια εισιτηρίων ως ειδικές στεγαστικές ανάγκες

Αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες των μικρών χώρων.  Είτε για λόγους φύλαξης είτε για περαιτέρω εμπορικούς σκοπούς.  Οι ευέλικτες σειρές προϊόντων “Καρμοδ ” ενδείκνυνται ως,  Εκδοτήρια εισιτηρίων.  Με υλικά αντοχής και τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζουμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και προστασίας.  Με κατάλληλο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, πετυχαίνουμε την άριστη εναρμόνιση των κατασκευών με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική εμφάνιση των κτιρίων διακρίνονται για την πλήρη ισορροπία ανάμεσα στο άριστο κατασκευαστικό αποτέλεσμα και τον άψογο αισθητικό σχεδιασμό.

 

Επιλογές ποιότητας και ασφάλειας

Στο ευρύτερο πλαίσιο των αθλητικών εγκαταστάσεων που κατασκευάζει η Καρμοδ, περιλαμβάνονται και τα Δημοσιογραφικά Θεωρεία.

 

Τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, η εταιρεία παραδίδει στιβαρά έργα κορυφαίας αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Συνεργαζόμαστε με Αθλητικούς όμιλους, ομάδες, γήπεδα και πάσης φύσεως αθλητικές επιχειρήσεις και σωματεία.   Τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνή αγορά, επιλέγουν τα προϊόντα μας για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Παράγουμε μεταλλικές κατασκευές αξιόπιστες και ταχύτατα συναρμολογούμενες. 

 

Αντιβανδαλικές προδιαγραφές

Προσέχουμε τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.  Σεβόμαστε τις απαιτήσεις των αθλητικών διοργανώσεων.   Φροντίζουμε ώστε στις εγκαταστάσεις τους, τα έργα να φέρουν αντιβαλιστικές προδιαγραφές.

 

Με ανθεκτικά υλικά και ποικιλία εφαρμογών.

Δημοσιογραφικά Θεωρεία

Αποδυτήρια,

Χώροι υγιεινής,

Κυλικεία,

Γραφεία και αίθουσες

Αποτελούςν γα κάθε χρήση, αιχμή του δόρατος για τον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων που αναλαμβάνουμε.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΦΟΡΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Λύσεις Εμπορικής Στέγης

Τις λύσεις της Καρμοδ , μόνιμες ή προσωρινές, προτιμούν και πολλοί επιχειρηματίες για την εμπορική τους δραστηριότητα. Για τα Καταστήματά τους. Είτε για την ανανέωση της αισθητικής τους είτε για την αναβάθμιση του περιβάλλοντός τους εσωτερικά και εξωτερικά. Επιλέγουν ανάλογα με τις στεγαστικές τους ανάγκες, αυτό που τους ικανοποιεί. Το επιστημονικό μας επιτελείο και το τεχνικό προσωπικό μελετούν την ιδιαίτερη μορφολογία κάθε χώρου. Σχεδιάζουν από την αρχή αυτό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της κάθε επιχείρησης και τα ενσωματώνουν στο χώρο της. Υλοποιούν κατασκευές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες λειτουργικότητας και αισθητικής κάθε καταστήματος.

 

Ποιοτική αναβάθμιση

Ο χώρος πώλησης για κάθε εμπορική επιχείρηση είναι υψίστης σημασίας. Με την μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε, φροντίζουμε για τα άριστα αποτελέσματα στις εμπορικές εγκαταστάσεις. Διασφαλίζουμε το χαμηλό κόστος και τις συμφέρουσες τιμές, χάρη στα πρότυπα συστήματα μείωσης κόστους που υιοθετούμε στις πρακτικές μας. Πολλοί πελάτες απευθύνονται σε μας για την ποιοτική αναβάθμιση των σημείων πώλησης των προϊόντων, των αγαθών και των υπηρεσιών τους. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της επαγγελματικής στέγασης κάνει τη διαφορά.

 

Σταθμοί Διοδίων

Κατασκευές ορόσημα στους οδικούς άξονες

Με τις φορητές καμπίνες που κατασκευάζει για να λειτουργήσουν ως Σταθμοί Διοδίων, δραστηριοποιείται στον εν λόγω κλάδο από το 1986. Η παρουσία των προϊόντων της είναι αισθητή σε αυτοκινητόδρομους, κομβικούς οδικούς άξονες και διεθνή έργα υποδομών. Οι μεταλλικοί οικίσκοι, ποικίλων διαστάσεων και μορφολογίας, προσαρμόζονται ανάλογα στις ανάγκες των οδικών έργων.

 

Σταθμοί Διοδίων, αντοχή και εμπειρία.

Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα υλικών και εξελιγμένης τεχνογνωσίας, προσφέρει στους πελάτες της υψηλή ανθεκτικότητα στις κατασκευές. Η Καρμοδ . αποτελεί αξιόπιστο εταίρο και συνεργάτη των κορυφαίων κατασκευαστικών κοινοπραξιών, επισφραγίζοντας με τα προϊόντα της την ομαλή λειτουργία των σημαντικότερων εγχώριων Σταθμών Διοδίων. Πρόκειται για καμπίνες που αντέχουν στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και τα φυσικά φαινόμενα. Είναι απόλυτα συμβατές με τις διεθνείς προδιαγραφές και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, παρέχουν αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Τα 35 χρόνια συνεχούς εμπειρίας της Καρμοδ , στον τομέα της κατασκευής Σταθμών Διοδίων, την καθιστούν ισχυρό “παίκτη” στην κατηγορία της και σημαίνουσα δύναμη στις φορητές και επείγουσας ανάγκης κατασκευές αυτού του τύπου.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail