Εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές Η Karmod είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην κατασκευή σύγχρονων προκατασκευασμένων σπιτιών. Τα προκατασκευασμένα σπίτια μας διαδίδονται σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούνται ως κατοικίες, κοινωνικές κατοικίες, τουριστικά χωριά, σαλέ, βίλες, εξοχικές κατοικίες, μπανγκαλόου και κατοικίες. Η Karmod προσφέρει στους πολύτιμους πελάτες της μια ποικιλία προκατασκευασμένων αρθρωτών μονοκατοικιών ή διώροφων κατοικιών. Οι ειδικοί μας έχουν εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες για εσάς. Το προκατασκευασμένο σπίτι σας θα έρχεται με όλες τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, υδραυλικά, βαφές, πόρτες και παράθυρα που περιλαμβάνονται. Τα κύρια πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων σπιτιών είναι η κατασκευή επί παραγγελία, οι σύγχρονες κατασκευές και τα σχέδια, η μεγάλη διάρκεια ζωής, τα υλικά υψηλής ποιότητας, η ενεργειακή απόδοση και η οικονομικά αποδοτική.

Πολυτελείς Προκατασκευασμένες Κατοικίες / Σπίτια

Μια ευχή που, από το 1986, η εταιρεία ΚΑΡΜΟΔ , σας δίνει την ευκαιρία να την ακούτε συνεχώς και με ευχαρίστηση.

Έχουμε κάνει σκοπό μας την κατασκευή τεχνολογικά εξελιγμένων προκάτ κατοικιών στην Ελλάδα που προστατεύουν το περιβάλλον και εξασφαλίζουν ποιοτικότερη ζωή στον άνθρωπο. Δουλεύουμε με επαγγελματισμό, είμαστε πρωτοπόροι στις καινοτόμες τεχνολογίες παθητικών και βιοκλιματικών προκάτ κτηρίων, και χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για να εξασφαλίσουμε υψηλή αντοχή, ποιότητα κατασκευής και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση σε κάθε προκάτ σπίτι που μελετάμε και κατασκευάζουμε . Αυτό το αποδεικνύουν τα έργα μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Χρόνια τώρα, η κορυφαία εταιρεία του χώρου(προκατ σπιτια ΚΑΡΜΟΔ ), σας οδηγεί στο δικό σας prokat σπίτι γρήγορα και προπάντων σε χαμηλές τιμές. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας φιλοσοφία για το σπίτι – το βλέπουμε σαν το εξωτερικό περίβλημα του ανθρώπου, που πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη.

 

μοντερνα προκατασκευασμενα σπιτια τιμες

Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΑΡΜΟΔ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες.

Η σειρά των προκατασκευασμένων κατοικιών είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς επαγρύπνησης και τεχνολογικής εξέλιξης της εταιρίας μας. Στην σειρά προκατασκευασμένες κατοικίες, όλα τα καινοτόμα στοιχεία στη κατασκευή αναγνωρίζονται τόσο από διεθνείς οργανισμούς αλλά φυσικά και από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας.

Σημείο αναφοράς αποτελούν οι πειραματικές δοκιμές των κατασκευών μας οι οποίες πιστοποιούν την τεράστια αντοχή των κατοικιών μας. Στα πλαίσια μιας σφαιρικής εξέλιξης, η εταιρεία έχει εστιάσει και στον ενεργειακό τομέα των κατασκευών. Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός των κατοικιών σε συνδυασμό με τον συντελεστή θερμοπερατότητας της τοιχοποιίας Κοφινάς ο οποίος επιτυγχάνει μείωση κατανάλωσης ενέργειας 75%-80% σε σχέση με τη συμβατική τοιχοποιία, μπορούν αποδεδειγμένα να τεκμηριώσουν γιατί σπίτια της εταιρίας μας έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α, αλλά και μία διεθνή αναγνώριση!

 

προκατ σπιτια, έξυπνες λύσεις

✓ Χαμηλότερο Καρμοδ έως και 40% από τις αντίστοιχες αρθρωτές προκάτ οικίες και τροχοβίλες  ενεργειακού τύπου!!

✓ Ολοκλήρωση εργασιών και δυνατότητα λεπτομερή έλεγχου  της κατασκευής από τον ιδιόκτητο εργοστασιακό χώρο μας.

✓ Ενεργειακές και οικολογικές κατασκευές με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής.

✓ Μεγαλύτερη  αντισεισμική προστασία λόγο της συμπαγής συνδεσμολογίας των πλαισίων!

✓ Εγκατάσταση σε όλα τα οικόπεδα.

✓ Ταχύτερο χρόνο κατασκευής και παράδοσης.

✓ Δυνατότητα επέκτασης με πολύ χαμηλό κόστος για μελλοντικές ανάγκες σας.

✓ Δυνατότητα επαναμεταφοράς (σε άλλο οικόπεδο , σε ταράτσα κτλ).

✓ Ευελιξία σχεδιασμού.

✓ Επιλογή ντουλαπιών, δαπέδων , κουφωμάτων , χρωματισμών κτλ.

✓ Δυνατότητα επιλογής για ημιτελές ή ολοκληρωμένο στάδιο παράδοσης.

 

Προκατασκευασμένες οικολογικές κατοικίες

Οι προκατασκευασμένες μόνιμες κατοικίες ή προκάτ σπίτια κατασκευάζονται από μια γκάμα νέων δοκιμασμένων υλικών σε συδυασμό με κλασσικά υλικά για μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για την απόκτηση κατοικιών και κάθε είδους επαγγελματικών χώρων!

Με την προκατασκευή επιτυγχάνεται μεγάλη ακρίβεια διαστάσεων και αποφευγονται πιθανά κατασκευαστικά σφάλματα καθώς υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα ελέγχου στο εργοστάσιο.

Οι σκελετοί από χάλυβα που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι ένα σύστημα συναρμολογούμενων στοιχείων με τα εξής πλεονεκτήματα:

Γρήγορη συναρμολόγιση

Αντισεισμική προστασία

Σταθερότητα κατασκευής

Με τον τρόπο αυτό κατασκευάζονται κατοικίες υπερυψηλής αντοχής, απόλυτα αντισεισμικές, κατάλληλες για να στεγάσουν και να θωρακίσουν αντισεισμικά τα όνειρά σας.

Επιτρέπονται ανα πάσα στιγμή πρόσθετες ενισχύσεις των φέροντων στοιχείων που μπορεί να απαιτηθούν σε περίπτωση τροποιήσεων ή προσθηκών.

Με αφοσίωση στην ποιότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια δημιουργούμε ένα μοναδικό, λειτουργικό, άνετο και ζεστό σπίτι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Αθηνών και προσφέρει τις υπηρεσίες της στα Ιωάννινα, στην Ηγουμενίτσα, στην Πρέβεζα, στην Άρτα, στην Λευκάδα, στην Κέρκυρα και γενικότερα σε όλη την επικράτεια της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο αναλαμβάνουμε να χτίσουμε την προκάτ οικία των ονείρων σας μέσα σε 30 ημέρες με τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες προδιαγραφές για τις προκάτ κατασκευές, πάντα με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με λειτουργικούς, άνετους και ξεκούραστους χώρους.

Έχοντας στο ενεργητικό μου ήδη 35 χρόνια εμπειρίας ως υπεργολάβος και έχοντας χτίσει εκατοντάδες προκατ σπιτια

προς όφελος άλλων εταιρειών, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου χώρο, συνεχίζοντας να παρέχω το μεράκι και τη τέχνη της προκατασκευής προς όφελος δικό σας.

Γνωρίζοντας άψογα τα μυστικά αυτού του έξυπνου - οικολογικού τρόπου δόμησης και εφαρμόζοντας τα στα σπίτια που φτιάχνω στην εταιρεία Καρμοδ - Προκατασκευασμένα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις κατασκευές μας με ότι πιο σύγχρονο υλικό υπάρχει στην αγορά και που φέρει τις ανάλογες πιστοποιήσεις.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail