Προκατασκευασμένα Σπίτια

Μακράς διάρκειας, οικονομικές, προκατασκευασμένες αρθρωτές κατοικίες Κάθε μία από την ευρεία επιλογή των προκατασκευασμένων αρθρωτών οικιστικών σχεδίων μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το γούστο και τον τρόπο ζωής σας. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο με αρθρωτό σχέδιο κατοικίας των ονείρων σας. Οι προκατασκευασμένες κατοικίες Karmod ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία, τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και τις οικονομικές τιμές. Τα προκατασκευασμένα σπίτια μας διαφέρουν σε στυλ, μέγεθος και επιλογές, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και κάθε προϋπολογισμό. Τα αρθρωτά σπίτια Karmod κατασκευάζονται σε ελεγχόμενο εργοστάσιο και υπό αυστηρό έλεγχο ποιότητας και στη συνέχεια μεταφέρονται στην τοποθεσία όπου εγκαθίστανται από τις επαγγελματικές μας ομάδες σε μόνιμα ιδρύματα. Παραγγείλετε το σπίτι των ονείρων σας σήμερα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων σπιτιών.

 

Δημιουργούμε την κατοικία σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας επιθυμείτε με όλες τις σύγχρονες παροχές που θα μπορούσε να προσφέρει ένα σύγχρονο σπίτι.

 

Η εταιρεία μας Καρμοδ υποστηρίζει την προκάτ κατασκευή από το 1986. Η παρουσία μας στον χώρο ξεκίνησε με την κατασκευή επαγγελματικών χώρων και συνεχίζουμε με κατασκευές ισόγειας και διώροφης κατοικίας, γραφείων, τουριστικών καταλυμάτων αλλά και κάθε κατασκευής προσαρμοσμένης στις ανάγκες του πελάτη! Η ανάγκη για αξιόπιστα σπίτια, πιο φιλικά στον χρήστη και στο περιβάλλον, που κατασκευάζονται γρήγορα και με ελεγμένο κόστος αναπτύχθηκε στην Ελλάδα από την Καρμοδ  Προκατασκευασμένα σπίτια (Προκάτ)

 

Η προκάτ κατασκευή ανταγωνίζεται δυναμικά με την συμβατική δόμηση γιατί συνεχώς βελτιώνεται και χρησιμοποιεί δομικά υλικά που ανταποκρίνονται στις απαίτησεις μιας ενεργειακής κατοικίας.

 

Το μεράκι, η εμπειρία μας αλλά και η εμμονή μας στα ποιοτικά υλικά μας επιτρέπουν να δημιουργούμε για εσάς κατοικίες υψηλής ποιότητας. Η ομάδα μας είναι πλήρως καταρτισμένη στις επιταγές της σύγχρονης κατασκευής προκατασκευασμένων κατοικιών αλλά και στις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι να δημιουργήσουμε για σας το σπίτι των ονείρων σας γρήγορα και με ασφάλεια!

 

Η προκατασκευασμένη κατοικία είναι από την φύση της ποιο γρήγορη, ευέλικτη και οικονομική από την συμβατική κατοικία. Η τυποποίηση της διαδικασίας αλλά και η προκαταβολική κατασκευή μέρους της κατοικίας μας επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε θέματα κοστολόγησης. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να λάβετε συγκεκριμένη προσφορά για την μελλοντική κατοικία σας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι, ένας από αυτούς είναι και τα προκατασκευασμένα σπίτια.

 

Μπορεί να είναι λυόμενου χαρακτήρα, δηλαδή αποσυναρμολογούνται και μεταφέρονται σε νέα θέση, είτε μη λυόμενου που είναι μόνιμα όπως τα συμβατικά.

 

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο σας είναι η ίδια ακριβώς όπως και με τα κανονικά σπίτια. Να πάρετε δηλαδή άδεια οικοδόμησης από την Πολεοδομία της περιοχής σας, και θα περιμένετε δυο - τρεις μήνες.

 

Ο τρόπος κατασκευής αυτών των κατοικιών είναι ο εξής: κατασκευάζονται τα δομικά στοιχεία στο εργοστάσιο, μεταφέρονται με νταλίκα στο οικόπεδο και τοποθετούνται πάνω σε βάση που έχει ήδη χτιστεί στον τόπο του έργου. Οσον αφορά τη σύνδεση των δομικών στοιχείων στα λυόμενα συνήθως γίνεται με βίδες ενώ στα μόνιμα με οξυγονοκόλληση ή και με χυτευόμενο μπετόν. Τα σπίτια παραδίδονται έτοιμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, π.χ. πλακίδια, είδη υγιεινής, μόνωση, κουφώματα, καλωδιώσεις.

 

Ο σεβασμός στη φύση και τις οικολογικές αξίες είναι κοντά μας. Η καλή ποιότητα του εσωτερικού αέρα είναι αυτονόητη στα προιόντα μας που έχει μεγάλη σημασία για την υγεία μας. Οικολογικές αξίες σε συνδυασμό με την προσωπική και οικογενειακή ευημερία είναι βιώσιμο σε μία προκατασκευασμενα σπιτια παρέχοντας την  πολυτέλεια στα καλύτερα της.

 

Η προκατασκευασμενα σπιτια ισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας του εσωτερικού αέρα παίρνοντας και δίνοντας υγρασία , καθαρίζει και φιλτράρει τον αέρα, αυξημένο ειδικό βάρος, μεγαλύτερη σκληρότητα, μεγαλύτερη μηχανική αντοχή σε θλίψη και σε κάμψη, μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα, αργότερο ρυθμό καύση ώστε να χαρακτηρίζεται πυρίμαχο υλικό και τέλος τα προκατασκευασμενα σπιτια   έχουν χαρακτηριστεί σαν τα τέλεια αντισεισμικά σπίτια.

 

Ισόγειες - Διώροφες Κατοικίες

Οι προκατασκευασμένες κατοικίες, ισόγειες και διώροφες κατασκευάζονται με προδιαγραφές υψηλής αντισεισμικής προστασίας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Ο σχεδιασμός είναι ανάλογος των απαιτήσεων που καλείται να εξυπηρετήσει. Το χαμηλό κόστος της κατασκευής όχι μόνο δεν επηρεάζει την ποιότητα αλλά η προκάτ κατοικία κατέχει την θέση που της αξίζει στην κατηγορία των ενεργειακών κατοικιών. Ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων από τις δαπάνες ψύξης και θέρμανσης επιτυγχάνεται από την θερμοπρόσοψη στα εξωτερικά τοιχώματα, όπου υπάρχει ανάγκη (βόρεια πλευρά κυρίως).

 

Κατασκευές κατόπιν Παραγγελίας

Κατασκευάζουμε προκάτ μονοκατοικίες, - διώροφες οικίες - επαγγελματικούς χώρους - αποθήκες - σχολεία - ξενοδοχειακές μονάδες κατόπιν παραγγελίας σε όποιο σχέδιο επιθυμείτε.

 

Γιατί να προτιμήσετε ένα Προκατασκευασμένο σπίτι:

1. Έχουν τον μεγαλύτερο συντελεστή αντισεισμικότητας.

2. Η κατασκευή και ο συνδυασμός των υλικών προσφέρει ένα σπίτι με: α) τεράστια ηχομόνωση β) 80% περισσότερη θερμομόνωση από τις κοινές κατασκευές γ) είναι πυρασφαλές

3. Έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής.

4. Είναι μια κατασκευή που μπορεί να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ταχύτητα παράδοσης από δύο ως πέντε μήνες (σε ημερομηνία συμφωνημένη από την αρχή).

5. Έχουν χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές κατασκευές και το ΙΚΑ είναι πολύ μικρότερο.

6. Απαλλαγή από το άγχος της κατασκευής (συνεργία, καιρικές συνθήκες κ.ά.).

7. Ελεγχόμενη ποιότητα κατασκευής.

8. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την διαμόρφωση του κτιρίου σε όποια μορφή εσείς θελήσετε: παραδοσιακό, μοντέρνο, νησιώτικο , π.χ. μπορούν οι εξωτερικοί τοίχοι να επενδυθούν με πέτρα, έτσι ώστε να εντάξετε το σπίτι απόλυτα σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail