Προδιαγραφές Αρθρωτών Σπιτιών

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕΙΣΜΟΥ (Ζώνη σεισμού 1ου βαθμού) αποτελεσματικός συντελεστής επιτάχυνσης εδάφους: A0 = 0,4
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ Η παραγωγή γίνεται με βάση την 3η κλιματική ζώνη
ΤΙΜΗ ΦΟΡΤΙΟ ΧΙΟΝΙΟΥ 75 Kg/m2
TIMH ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΥ 80 km/h (Πρέπει να στερεωθεί στο έδαφος)
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ K: 0.45 Kcal/m²hC ( K: 0,53 W/m² K )
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ K: 0.44 Kcal/m²hC ( K: 0,51 W/m² K )
ΥΛΙΚΟ ΕΛΑΦΡΟΥ ΧΑΛΥΒΑ Erdemir 1311 ,(ST-37 ) Standard DIN EN 10147-00, zinc χρησιμοποιείται επιμεταλλωμένη γαλβανισμένη χαλύβδινη κατασκευή.
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑ Πυκνότητα: ~ 1300 kg / m³ επιβραδυντικά φλόγας (B1 to DIN 4102 Part 1) Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας (λ10 ˚ C dry)
EPS (Διογκωμένος πολυστυρενικός αφρός ) TS EN 13163
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΑΣΙ 200 kg / m² (για διώροφα κτίρια) (Υπολογίζεται σύμφωνα με την TS 498 e.)
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΕΓΗΣ K: 0.39 Kcal/m²hC ( K: 0,43 W/m² K )
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΝΕΛ
Τα εξωτερικά και εσωτερικά πανέλ κατασκευάζονται από τσιμεντοσανίδα διπλής όψεως 8Χ1250Χ2500 mm. Άκαμπτος αφρός πολυστυρενίου 84mm 12 πυκνότητα χρησιμοποιείται μεταξύ των τσιμεντοσανίδων για μόνωση. Το εξωτερικό πάχος του πάνελ είναι 10 cm και τα εσωτερικά πάνελ είναι 6 cm και το ύψος του πάνελ είναι 250 cm. Το βαρύτερο πάνελ τοίχου μεταξύ του πλήρους πάνελ, του παραθύρου, της πόρτας, του τοίχου από το οποίο κατασκευάζονται προκατασκευασμένα σπίτια (πάνελ εξωτερικής πόρτας 125x250 cm) είναι 114 κιλά.
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛ
Ως συνδετικά στοιχεία χρησιμοποιούνται ειδικά προφίλ γαλβανισμένου χάλυβα U και H που κάμπτονται και συνδυάζονται με ειδικό σύστημα σύνδεσης. Η σκουριά δεν θα εμφανιστεί ως αποτέλεσμα της εφίδρωσης λόγω των καμπυλωμένων άκρων.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Στηρίγματα στέγης , τα δοκάρια και οι κολώνες είναι κατασκευασμένα από ειδικά προφίλ γαλβανισμένου χάλυβα. Κατά μήκος του κτιρίου κάθε 1250 mm τοποθετείται ένα ειδικά διαμορφωμένο χαλύβδινο ζεύγος και πάνω από το φράγμα τοποθετείται ένα ειδικά διαμορφωμένο γαλβανισμένο χαλύβδινο στρώμα. Τα μπουλόνια και τα παξιμάδια χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση, ώστε το κτίριο να μπορεί να επανασυναρμολογηθεί πολλές φορές. Η παραγωγή γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας με απλό και τολμηρό σύστημα σύνδεσης.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΜΙΩΡΟΦΟΥ(μεσοπάτωμα)
Το πλαίσιο ημιωροφου κατασκευάζεται από ειδικά διαμορφωμένα προφίλ γαλβανισμένου χάλυβα.Το μεσοπάτομα καλύπτεται από τσιμεντοσανίδα 16 mm (τσιμεντοειδής πλάκα μοριοσανίδας). Στην ψευδοροφή του ισογείου, τοποθετείται ένα στρώμα υαλοβάμβακα πάχους 80 mm (14 kg/m³) για θερμομόνωση και ηχομόνωση. Το φορτίο μεσοπάτωματος είναι 200 kg/m²
ΣΤΕΓΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΗΣ Η τιμή κλίσης για τα συστήματα στεγών και στέγης είναι 30%%
ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗ Πάνω από το μεταλλικό στρώμα, βαμμένα τραπεζοειδή χαλύβδινα φύλλα τοποθετούνται ως επικάλυψη οροφής. Επιπρόσθετα, μπορούν να εφαρμοσθούν σχέδια βαμμένων τραπεζοειδών φύλλων κεραμιδιών. Επικάλυψη άκρου είναι από PVC. Οι προεξοχές είναι 20 cm. Χρησιμοποιούνται ευρείες γαλβανισμένες λαμαρίνες σε σχήμα φύλλου με εξαεριστήρες. Για τη στέγη χρησιμοποιούνται ειδικά διαμορφωμένα φύλλα γαλβανισμένου χάλυβα σε διαγώνιο σχήμα. PVC κατασκευασμένο τετράγωνο σχήμα υδρορροές βροχής και κυλινδρικές βαλβίδες με ενσωματωμένα εξαρτήματα. Τα υδροσυλλέκτες και τα εξαρτήματά τους μπορούν να κατασκευαστούν από φύλλο χάλυβα κατόπιν αιτήματος.
ΟΡΟΦΗ
Για κάλυψη οροφής Χρησιμοποιούνται γυψοσανίδες τον 12 mm. Για μόνωση οροφής πάνω από την γυψοσανίδα οροφής, Τοποθετείται 80 mm υαλοβάμβακας. Κάτω από το σκελετό οροφής που συνδυάζει, τα προφίλ ωμέγα που κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα στερεώνονται. Η σκουριά δεν θα εμφανιστεί ως επανάληψη της εφίδρωσης που εμφανίζεται στις άκρες των φύλλων χάλυβα λόγω καμπυλωτού σχήματος. Το κάλυμμα PVC χρησιμοποιείται στα προφίλ οροφής Omega για να τους δώσει αισθητική εμφάνιση. Τα στοιχεία σύνδεσης των γυψοσανίδων είναι κατασκευασμένα από υλικό ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου. Για υγρά μέρη χρησιμοποιείται ως κάλυμμα οροφής τσιμεντοσανίδα.
ΠΟΡΤΕΣ
ΕΞΩ.ΠΟΡΤΕΣ Πόρτα χάλυβα 90x200 cm με μεταλλικό πλαίσιο. Για τις εξωτερικές πόρτες χρησιμοποιούνται ειδικές κυλινδρικές κλειδαριές πρώτης τάξης με πιστοποίηση TSE.
ΕΣΩ.ΠΟΡΤΕΣ Εσωτερικές πόρτες: 80 x 200 μεγέθη, γαλβανισμένο πλαίσιο από χάλυβα, άσπρη ξύλινη αμερικανική πόρτα. Οι πόρτες αλουμινίου και PVC είναι επίσης προαιρετικές. Χρησιμοποιούνται ενσωματωμένες κλειδαριές με πιστοποίηση TSE
ΠΑΡΑΘΥΡΑ
ΠΑΡΑΘΥΡΟ 120X100, 120x160 cm και 60x40 cm (παράθυρο διαδρόμου) από υλικά με βάση το PVC και πιστοποιημένα με TSE και επίσης σειρά 60. (Προαιρετικά, τα πλαίσια που κατασκευάζονται από τσιμεντοσανίδα μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από τα παράθυρα και τους τραβέρσες).
ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ Όλα τα γυαλιά που χρησιμοποιούνται για τα παράθυρα είναι 4 + 16 + 4 διπλά τζάμια, και για το τραβέρσα χρησιμοποιείται παγωμένο γυαλί.
Όταν γείναιται η παραγγελία, πρέπει να αναφέρονται όλες οι διαστάσεις των θυρών και των παραθύρων.
ΣΚΑΛΕΣ
Παράγονται από προφίλ γαλβανισμένου χάλυβα, τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα από μηχανές με κυλίνδρους. Οι σκάλες συναρμολογούνται χρησιμοποιώντας σύστημα χωρίς βίδες. Τα σκαλοπάτια καλύπτονται με ξύλο και τα ανοίγματα είναι ανοιχτά. Οι χειρολισθήρες κατασκευάζονται από διακοσμητικό σφυρήλατο σίδερο. Τα μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή. Μπορούν να κατασκευαστούν αποκλειστικά από ξύλο.
ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΑΤΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Τα εξωτερικά μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα με επίστρωση διπλής επίστρωσης και με συνθετικό λάδι διπλής στρώσης. Οι εξωτερικές επιφάνειες των πάνελ τσιμεντοσανίδων είναι βαμμένες με ακρυλικό χρώμα. Για εξωτερικές επιφάνειες τοίχου μαστίχη εφαρμόζεται στις περιοχές σύνδεσης. Τα πιστοποιημένα προϊόντα βαφής TSE χρησιμοποιούνται στα κτίριά μας.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Οι εσωτερικές επιφάνειες της τσιμεντοσανίδας και οι γυψοσανίδες οροφής είναι βαμμένες με πλαστική βαφή. Τα πιστοποιημένα προϊόντα βαφής TSE χρησιμοποιούνται στα κτίριά μας.
ΑΛΛΑ Τα γαλβανισμένα κρύες διαμορφωμένες δοκοί , οι σκελετοί και τα πλαίσια πλαισίου δεν επικαλύπτονται καθώς παράγονται με την τεχνολογία χωρίς ραφή.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ηλεκτρική εγκατάσταση εφαρμόζεται πάνω στο γύψο χρησιμοποιώντας καλώδια πιστοποιημένα με TSE.
ΚΑΛΩΔΙΑ Η τοποθέτηση εφαρμόζεται πάνω στο γύψο και μπορεί να τοποθετηθεί στο ίδιο επίπεδο.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Χρησιμοποιούνται ασφάλειες πιστοποιημένα με TSE.
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ. Χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά TSE
ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ & ΠΡΙΖΑ Χρησιμοποιούνται διακόπτες και πρίζες πιστοποιημένοι με TSE.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Ηλεκτρικό μετρητή, ράβδοι εδάφους και εξωτερικές συνδέσεις είναι ευθύνη του αγοραστή.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η τοποθέτηση εφαρμόζεται πάνω στο γύψο και μπορεί να τοποθετηθεί στο ίδιο επίπεδο.
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά TSE
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΡΥΣΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΣ Χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά TSE
ΣΩΛΗΝΕΣ Οι σωλήνες καθαρού νερού είναι κατασκευασμένοι από PPRC και οι σωλήνες αποχέτευσης είναι κατασκευασμένοι από PVC και όλα τα υλικά είναι πιστοποιημένα με TSE.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Ο μετρητής νερού και οι εξωτερικές συνδέσεις είναι ευθύνη του αγοραστή.
ΘΕΜΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ
Η πλάκα σκυροδέματος (θεμελίωσης) πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το συγκεκριμένο σχέδιο (βασικές διαστάσεις) που παρέχεται από την Karmod. Η πλάκα σκυροδέματος και η εδαφολογική έρευνα είναι εύθυνη του πελάτη. Το κτίριο είναι στερεωμένο στο έδαφος με άγκυρες και χαλύβδινους πείρους. Θα πρέπει να προετοιμαστεί αγκυροβολημένο σωληνωτό μέταλλο ή χαλύβδινο πλέγμα. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλες τις εργασίες εκσκαφής.
Karmod Prefabricated Building Technologies έχει το δικαίωμα να προβεί σε τροποποιήσεις στις Τεχνικές Προδιαγραφές.
 

WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail