Πλαστικές φορητές τουαλέτες

Φορητή τουαλέτα από την Karmod, τον κορυφαίο κατασκευαστή προκατασκευασμένων κατασκευών στον κόσμο. Η κινητή τουαλέτα πτύχθηκε στο τμήμα Ε & Α της Karmod και χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης και εργονομία. Το προϊόν τουαλέτας είναι κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας πρώτες ύλες από πολυαιθυλένιο με μεγάλης αντοχής και χρησιμοποιείται με ασφάλεια σε ζεστές ή κρύες κλιματολογικές συνθήκες. Κατά την αξιολόγηση της εσωτερικής εργονομίας της φορητής τουαλέτας Karmod, οι σχεδιασμοί και οι συνθήκες υγιεινής σχεδιάζονται προσεκτικά στο σχεδιασμό της λεκάνης τουαλέτας. Μετά τη χρήση, οι γρίλιες εξαερισμού που εμποδίζουν την οσμή τοποθετούνται και αποκρύπτονται από το σχέδιο. Η μονάδα καθαρού νερού ενσωματώνεται στην αποθήκη κοπράνων. Πρόσθετες λεπτομέρειες όπως οι συσκευές διανομής υγρού σαπουνιού, το χαρτί υγείας και οι ράβδοι για πετσέτες, οι καθρέφτες και οι κρεμάστρες τοποθετούνται στο προϊόν μαζί με τα κύρια βοηθητικά μέσα όπως δεξαμενή, λεκάνη τουαλέτας, ουρητήριο, νεροχύτη. Οι φορητές τουαλέτες χρησιμοποιούνται με ασφάλεια χωρίς να συνδέονται με μεγάλο αριθμό δικτύων αστικών κέντρων, όπως στρατιωτικές τοποθεσίες, στρατόπεδα προσφύγων, χώροι πανεπιστημιουπόλεων και υπαίθριους οργανισμούς όπως αθλητικές οργανώσεις, συναυλίες και συγκεντρώσεις. Διαστάσεις; Ύψος: 245 cm, Πλάτος 115 cm, Μήκος: 115 cm, Βάρος: 105 kg

Χημικές τουαλέτες, φορητές ντουζιέρες για εκδηλώσεις, εργοτάξια κτλ

Καρμοδ , ιδρύθηκε το 1986, από τα μέλη της οικογένειας Καρμοδ . Συνδυάζοντας γνώση και εμπειρία, η εταιρεία αναπτύχθηκε σταδιακά σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με πεδίο δράσης την  πώληση χημικών τουαλετών στην Ελλάδα. Η εταιρεία προωθεί και παρέχει χημικές τουαλέτες στη κατασκευαστική βιομηχανία, σε ιδιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες για κοινωνικές εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές, αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

 

Σε συνεργασία με Δήμους, τοποθετούνται φορητές χημικές τουαλέτες σε πλατείες και παραλίες σε πολλές πόλεις και νησιά. Οι χημικές τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες - ΑΜΕΑ, οι κινητές ντουζιέρες και οι φορητοί νιπτήρες και σταθμοί πλυσίματος χεριών, καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

 

Εκτος απο την πώληση  χημικών τουαλετών η εταιρεία έχει επίσης μια μεγάλη κατηγορία από χημικά προϊόντα καθαρισμού και αρωματικές ταμπλέτες και υγρά για τις κινητές τουαλέτες, που μπορούν να αγοράσουν απευθείας οι  πελάτες μας.

 

Η πολιτική μας είναι πάντα η στενή και επαγγελματική σχέση με τους πελάτες μας καθώς και η ύπαρξη συνεχούς, πλήρους και σωστής καθοδήγησης για την εύρεση του κατάλληλου προϊόντος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

 

Χημική τουαλέτα για εργοτάξια

Η παραδοσιακή τουαλέτα εργασίας του κλάδου των κατασκευών, η ισχυρή φορητή τουαλέτα είναι εύκολο να καθαριστεί και να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα.

 

Ιδανική για τη τοποθέτηση και χρήση σε εργοτάξια. Έχει πλήρως ανασχεδιαστεί για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στη χρήση. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια ισχυρή πόρτα κλειδώματος και αντιολισθητική επιφάνεια του δαπέδου. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό πολυαιθυλενίου, στα χρώματα του περιβάλλοντος (μπλε).

 

Το συγκεκριμένο είδος χημικής τουαλέτας ‘Καρμοδ ’ λόγω του σχεδιασμού της και των χαρακτηριστικών της, την καθιστά πρότυπο για της φορητές τουαλέτες. Ιδανική για τη τοποθέτηση / χρήση σε πάρτι, συναυλίες, εργοτάξια, λαϊκές αγορές, λιμάνια και πλατείες. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό πολυαιθυλενίου, στα χρώματα του περιβάλλοντος (μπλε ).

 

Χημική τουαλέτα για ΑΜΕΑ

Οι χημικές τουαλέτες "Καρμοδ" είναι σχεδιασμένες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι κατασκευασμένες για να καλύψουν τις ιδιαιτερότητες ατόμων με ειδικές κινητικές ανάγκες ή έχουν πρόβλημα με την όραση. Είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της σύστασης νομικού πλαισίου ΑDΑ (Αμερικανική Νομοθεσία για άτομα με ειδικές ανάγκες) και καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες ανάγκες. Διαθέτουν μπάρες περιμετρικά του χώρου που βοηθούν τη στήριξη των ατόμων για καλύτερη κίνηση. Οι λεκάνες είναι τοποθετημένες πιο μπροστά και πιο χαμηλά από την δεξαμενή για ευκολία στη χρήση. Η στήριξή τους σε αμμώδες έδαφος διασφαλίζει την απόλυτη σταθερότητα της κατασκευής, αποκλείοντας τη πιθανότητα ανατροπής τους (από ισχυρούς ανέμους ή οποιαδήποτε άλλη αιτία).

Η Καρμοδ, είναι χημική τουαλέτα ειδικά σχεδιασμένη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές ADA (Αμερικανική Νομοθεσία για άτομα με ειδικές ανάγκες).

Η Καρμοδ είναι για χρήση τόσο για τα άτομα με αναπηρία, καθώς και για παιδιά, λόγω του ότι στον εσωτερικό χώρο προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικά μεγάλη είσοδο για εύκολη πρόσβαση αναπηρικού αμαξιδίου
  • Ειδικοί μεντεσέδες στην πόρτα για ρυθμιζόμενη ταχύτητα κλεισίματος
  • Εσωτερικές μπάρες στήριξης
  • Εξαιρετικά μεγάλο εσωτερικό χώρο
  • Μετακίνηση εύκολα από ένα άτομο

 

Φορητή Τουαλέτα Με Μόνιμη Σύνδεση

H τουαλέτα με μόνιμη σύνδεση, είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για δύσκολες περιπτώσεις. Διαθέτει λεκάνη και καζανάκι που συνδέονται αντίστοιχα με τη κεντρική αποχέτευση και με παροχή νερού.

 

Χρησιμοποιώντας την αντλία Καρμοδ είναι δυνατόν εάν η κεντρική αποχέτευση δεν είναι κοντά, να μεταφέρθούν τα απόβλητα σε απόσταση έως 100μ. οριζόντια και έως 7 μέτρα κατακόρυφα, χρησιμοποιώντας ένα πολύ μικρό σωλήνα διαστάσεων 22-32 χιλιοστών.

 

Με αυτό τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τουαλέτα σε μέρη όπου η τοποθέτηση πριν ήταν δυσπρόσιτη ή και ακατόρθωτη. Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και οπτικά εναρμονισμένα χρώματα, διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 

Φορητές Ντουζιέρες

Μια καμπίνα ντους όπου κι αν την χρειάζεστε! Οι κινητές ντουζιέρες, είναι μια ιδανική επιλογή για χρήση σε οποιαδήποτε τοποθεσία όπως κάμπινγκ, παραλίες, συναυλίες, ιδιωτικές κατοικίες, κήποι και εργοτάξια. Οι κινητές ντουζιέρες που κατασκευάζονται από ανθεκτικό H.D.P.E (υψηλής πυκνότητας πολυ-αιθυλένιο), περιλαμβάνουν:

 

Παροχή νερού

Κλείδωμα πόρτας

Κρεμάστρα για ρούχα ή πετσέτα

Καθρέπτη

Μη ολισθηρό δάπεδο

Εσωτερικό φωτισμό

 

Χημικές Τουαλέτες Λαϊκών Αγορών

Στις υπαίθριες λαϊκές αγορές, οι οποίες πολλές φορές είναι μεταφερόμενες, υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη αναγκαιότητα για την κάλυψη των αναγκών δημόσιας και ατομικής υγιεινής τόσο των πωλητών (εμπόρων και παραγωγών) όσο και των καταναλωτών – επισκεπτών. Οι μεταφερόμενες χημικές τουαλέτες αποτελούν προς τούτο την πλέον ιδανική λύση.

 

Χημικές Τουαλέτες σε Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων

Επίσης η εταιρεία μας έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται επιτυχώς με διεθνείς Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στο προσφυγικό ζήτημα, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των δομών φιλοξενίας προσφύγων, η εταιρεία μας διαθέτει και Container ντουζιέρων και τουαλετών που συνδέονται στα δίκτυα καθαρού νερού και αποχέτευσης.

 

Χημικές Τουαλέτες σε Εργοτάξια

Οι χημικές τουαλέτες (portable toilets) χρησιμοποιούνται κατά κόρον για την κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής και σε εργοτάξια. Ανάλογα με το τύπο του εργοταξίου, οι ανάγκες είναι διαφορετικές και αυτό εξαρτάται από την κατηγορία του έργου. Σε μικρότερα έργα, όπως για παράδειγμα σε επισκευές, ανακαινίσεις και ανεγέρσεις κατοικιών - πολυκατοικιών και σε μικρότερα έργα πολιτικού μηχανικού, χρησιμοποιούνται χημικές τουαλέτες ανοικτού τύπου. Οι χημικές τουαλέτες αυτές ονομάζονται επίσης και εργοταξιακού τύπου χρησιμοποιούνται προς κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής των εργατών και της επίβλεψης. Πέραν των παραπάνω έργων οι χημικές τουαλέτες χρησιμοποιούνται και σε μεγαλύτερα και πιο σύνθετα τεχνικά και κατασκευαστικά έργα τα οποία μπορεί να είναι είτε δημόσια είτε ιδιωτικά έργα. Τα έργα αυτά αφορούν σε οδοποιία ( κατασκευή αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών, κατασκευή τούνελ, γέφυρων ), σε μεγάλα έργα υποδομής (αεροδρόμια, λιμάνια, έργα σιδηροδρόμου) αλλά και κατασκευή εργοστασίων και βιομηχανιών, όπως για παράδειγμα η κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που κατασκευάζεται σήμερα για λογαριασμό.

 

Χημικές Τουαλέτες σε Παραλίες και Καντίνες

Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ελλάδα υπάρχει η αναγκαιότητα εξυπηρέτησης με χημικές τουαλέτες σε παραλίες. Οι χημικές τουαλέτες στις παραλίες τοποθετούνται συνήθως με ευθύνη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την εξυπηρέτηση των λουομένων. Αρκετές όμως φορές οι χημικές τουαλέτες μισθώνονται από επαγγελματίες που λειτουργούν παραλίες, καντίνες, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, Beach Bar και χώρους διασκέδασης. Οι δυνατότητες της εταιρείας μας εδώ είναι αρκετές.

 

Χημική Τουαλέτα Τούρκικου Τύπου

Στα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου φορητής τουαλέτας συγκαταλέγεται η ανέπαφη χρήση της τουαλέτας από τον επισκέπτη, που της προσδίδει μία επιπρόσθετη ασφάλεια ως κοινόχρηστη τουαλέτα αναφορικά με το θέμα διασφάλισης της υγιεινής. Στην Ελλάδα, η χρήση των χημικών τουαλετών «τούρκικου» τύπου δεν ήταν διαδεδομένη. Ούτε σε εργοτάξια, τεχνικά έργα, ούτε παραλίες, εκδηλώσεις, γάμους κ.α. χρησιμοποιούνται αυτού του τύπου οι χημικές τουαλέτες. Σήμερα, υπάρχει η αναγκαιότητα χρήσης χημικών τουαλετών «τούρκικου» σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων, οι οποίοι λειτουργούν κατά κύριο λόγο με ευθύνη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ή άλλων διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων –οργανισμών, όπως IRC,


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail