Κοντεινερ σπιτια τιμεσ

Ένα κοντέινερ σπίτι έτοιμο μέσα σε μία μόνο μέρα Οι φορητές κατοικίες της Karmod είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο ατσάλι ,σύμφωνα με το σχεδιασμό του πελάτη, ικανά να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε έργο και μπορούν να συναρμολογηθούν οπουδήποτε, γρήγορα και εύκολα. Τα σπίτια των κοντέινερ μπορούν να είναι είτε μονοκατοικίες είτε δίκλινα. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας προτιμούν 2 συνδυασμένα κοντέινερ των 42m2 με διαστάσεις 600x700x240. Τα προκατασκευασμένα κοντέινερ της Karmod είναι αξιόπιστα, ασφαλή, οικονομικά, εξοπλισμένα μόνο με υλικά υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών και υγειονομικών εγκαταστάσεων, παράθυρων, πορτών, υλικών απομόνωσης κλπ. Εκτός από το ότι είναι πολύ ανθεκτικά, τα κοντέινερ δεν απαιτούν έγκριση από τις περισσότερες τοπικές αρχές . Μπορούν επίσης εύκολα να επανατοποθετηθούν σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία.

Προσχεδιασμένες λύσεις σπιτιών από κοντέινερ

Πολυτελείς κοντέινερ Κατοικίες. Κορυφαία και καταξιωμένη κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο της σε όλη την Ελλάδα. Με χαμηλό κόστος δημιουργούμε την τέλεια κατοικία, μόνιμη ή εξοχική. Υψηλής αισθητικής κατασκευές με κοντέινερ, γρήγορα και στα μέτρα σας. Θέλετε επαγγελματική ή προσωπική λύση για στέγαση γρήγορα και οικονομικά; Τα σπίτια ή γραφεία απο πάνελ είναι μία οικονομική και ίσως η γρηγορότερη λύση για τις ανάγκες σας.

 

Σπίτια από κοντέινερ

Η αρχιτεκτονική του σήμερα περνάει σε άλλο επίπεδο με την ανακύκλωση, την λειτουργικότητα και την εργονομία να είναι οι κύριοι στόχοι.

Πρώτη ύλη εδώ είναι τα εμπορευματοκιβώτια, τα γνωστά μας containers, τα οποία ανακυκλώνονται με την επαναχρησιμοποίηση τους ως ο βασικός σκελετός για την κατασκευή κτιρίων. Κτίρια που προορίζονται για μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες, γραφεία, βιομηχανικοί χώροι, καταστήματα.

Ο αρθρωτός σχεδιασμός και κατασκευή τους (modular), είναι που επιτρέπει την επέκταση τους προς όλες τις κατευθύνσεις και την δημιουργία ανεξάρτητων χώρων, που στην συνέχεια επενδύονται με μόνωση.

Η ίδια η Καρμοδ έχει αφοσιωθεί στην αρχιτεκτονική με κοντέινερ ήδη από του 1986 και έχει εκπονήσει αρκετές μελέτες κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και κατοικιών έκτακτης ανάγκης με βασικό δομικό υλικό το εμπορευματοκιβώτιο.

Η αύξηση των τιμών των κατοικιών, η έλλειψη διαθέσιμης γης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και η αυξανόμενη συνειδητοποίηση της σημασίας της βιώσιμης στέγασης και διαβίωσης έχουν οδηγήσει σε εναλλακτικές οικοδομικές εξελίξεις τόσο στις αστικές όσο και στις αγροτικές περιοχές.

 

Ονειρικά, οικολογικά και προσιτά σπίτια από κοντέινερ

Είναι μια λύση που σας προσφέρει η εταιρεία Κοφινάς ώστε να καλύψετε γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετική με:

• Γραφεία και χώρους εργασίας

• Αποδυτήρια

• WC

• Γκαράζ

• Αποθηκευτικούς χώρους

Τα container αποτελούνται από σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα και τοίχους πάνελ με μόνωση πολυουρεθάνης. Το πάτωμα μπορεί να είναι είτε μεταλλικό είτε laminate.

 

Εξοχικές βίλες από κοντέινερ

Αρχιτεκτονική προσαρμοσμένη στην προσωπικότητα σας και στις τοπικές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Όμορφες, όπως τις θέλετε, γρήγορη κατασκευή, οικονομικές και συγκεκριμμένου κόστους. Σχεδιασμένα με λειτουργικό και πρωτοπορειακό τρόπο. Κατάλληλο για καφετέριες εστιατόρια καντίνες. Προσαρμογή σε τοπικές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Όμορφες μικρές πολυκατοικίες για οικογένειες με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

 

Γιατί να μας επιλέξετε;

Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, αξιόπιστες πρώτες ύλες, όπως τα θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης και οι γαλβανιζέ σκελετοί, αλλά και σύγχρονη αισθητική. Ο σχεδιασμός των οικίσκων, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες εκάστοτε πελάτη, ιδιώτη ή επαγγελματία. Παράλληλα, η εταιρεία μας φροντίζει να εναρμονίζεται με την εποχή, προσφέροντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Μαζί με τα μικροσκοπικά σπίτια, τα σπίτια από κοντέινερ γίνονται γρήγορα μια δημοφιλής επιλογή σχεδιασμού. Πρόκειται για βιομηχανικά εμπορευματοκιβώτια που λειτουργούν ως δομικό περίβλημα που μπορούν να μετατραπούν σε κατοικία και ακόμη και σε πολυτελή κατοικία προσθέτοντας διάφορα αρχιτεκτονικά και μηχανικά χαρακτηριστικά. Μόλις επαναπροσδιοριστούν, αυτά τα ανθεκτικά δοχεία παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις ενός κανονικού σπιτιού.

 

Σπίτι από Κοντεινερ - Προκάτ κατοικία από Κοντεινερ

Με την επέκταση και την προσθήκη πολλών παραθύρων, ένα κοντέινερ μπορεί να μετατραπεί και να εξατομικευτεί πλήρως σε ένα σπίτι γεμάτο φως σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από αυτό που χρειάζεται μια νέα συμβατική κατασκευή. Κατασκευασμένα από χάλυβα, τα εμπορευματοκιβώτια μεταφοράς είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και βιώσιμα για το δομικό περίβλημα ενός σπιτιού.

Τα σπίτια από κοντέινερ δεν είναι μόνο οικονομικά, είναι επίσης χαμηλής συντήρησης, απαιτούν λιγότερη ενέργεια, είναι πιο ευέλικτα όσον αφορά το πού μπορούν να κατασκευαστούν σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής. Είναι επίσης μια προσιτή επιλογή εάν θέλετε να επεκτείνετε ή να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στούντιο στην υπάρχουσα ιδιοκτησία σας, ιδανικό για διαμονή επισκεπτών ή γραφείο στο σπίτι.

 

Κοντεινερ Σπιτια - Αγοράστε στην Καλύτερη Τιμή

Πώς μπορεί να φαντάζεσαι το σπίτι των ονείρων σου; Μια πολυτελή έπαυλη, ένα μοντέρνο διαμέρισμα στην πόλη ή μήπως θα προτιμούσες κάτι πιο εναλλακτικό, όπως ένα σπίτι φτιαγμένο από κοντέινερ;

Το ιδανικό σπίτι για τον καθένα δεν χρειάζεται να είναι υπερπολυτελές ή τεράστιο, ούτε να κοστίζει εκατομμύρια. Η διακόσμηση εξαρτάται από το γούστο του καθένα, αλλά το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα εξαιρετικό. Μπορεί να προκύψει μία πολυτελής κατοικία, ή ένα άνετο γραφείο, ή ακόμα και ένας κήπος με πισίνα! Το σίγουρο είναι ότι οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, και ένα κοντέινερ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του καθενός!

Μπορείτε να ανοίξετε παράθυρα, να δημιουργήσετε σοφίτα ή ακόμα και διώροφο, να το διακοσμήσετε σαν ξύλινη κατοικία ή φάρμα, να φτιάξετε ένα «πράσινο σπίτι» ή γραφείο, να δημιουργήσετε εσωτερική ή εξωτερική πισίνα ή ο, τι άλλο μπορεί να φανταστείτε

 


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail