Μια μάρκα παγκόσμιας κλάσης για αρθρωτές καμπίνες. Η Karmod είναι υπερήφανη που εισάγει την ευρεία συλλογή της από αρθρωτά Κιόσκια που είναι κατάλληλα για χρήση σε όλες τις τοποθεσίες και για όλους τους σκοπούς. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκετε Κιόσκια Karmod ενώ περιπλανιέστε στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, του Λονδίνου, της Αμπούτζα, του Ριάντ, του Κουβέιτ, της Ντόχα, του Παρισιού και δεκάδων άλλων πόλεων σε όλο τον κόσμο. Οι καμπίνες Karmod παράγονται με σύγχρονη τεχνολογία και υπό αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Οι τοίχοι και τα φύλλα οροφής είναι εγχυμένα με αφρό πολυουρεθάνης για μέγιστη μόνωση. Η αποσυναρμολογούμενη δομή διευκολύνει τη μεταφορά των καμπινών σε οποιοδήποτε προορισμό. Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τους, την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, τις οικονομικές τιμές και την υψηλή ποιότητα, οι καμπίνες Karmod επιλέγονται για χρήση ως γραφεία εισιτηρίων, γραφεία, καταστήματα ασφαλείας, περίπτερα για catering, σημεία πληροφόρησης, πύλες ελέγχου, περίπτερα μονάδων, φορητές τουαλέτες και ντους.

Φυλάκια – Εκδοτήρια εισιτηρίων

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πανελλαδικά από το 1986 στον τομέα των κατασκευών, με μοναδικές διακρίσεις και καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο.

Η Καρμοδ ανταποκρίνεται και σε σύνθετα, έργα με υψηλές απαιτήσεις

Φύλαξη και προστασία

Την προηγμένη τεχνογνωσία της Καρμοδ εμπιστεύονται απόλυτα για τις ανάγκες στέγασης των κλιμακίων φύλαξης και ασφάλειάς τους, καθώς και των χώρων υποδοχής τους:

  • Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και ιδιωτικές επιχειρήσεις για τη φύλαξη των γραφείων τους
  • Δημόσιοι οργανισμοί και νοσοκομεία
  • Σχολικά συγκροτήματα και εκπαιδευτικές δομές
  • Ιδιώτες για τη φύλαξη των κατοικιών τους
  • Πρεσβείες χωρών
  • Δυνατότητα σχεδιασμού των έργων ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες
  • Βέλτιστη σχέση κόστους-ποιότητας
  • Επίτευξη μέγιστης λειτουργικότητας, σε συνδυασμό με την ανάλογη αισθητική

 

Η κατασκευή φυλακίων ή χώρων έκδοσης εισιτηρίων για την τεχνογνωσία της Καρμοδ , είναι απόλυτα ενδεδειγμένη για επεκτάσεις σε ήδη υπάρχοντα κτίρια, ενώ θεωρείται ιδανική για μόνιμες κατασκευές.  Η εταιρεία έχει αναλάβει πολύ σημαντικά έργα σε αυτούς τους τομείς, με το χαρακτηριστικό λογότυπό της να διακρίνεται στις εισόδους νευραλγικών κτιρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Αλεξίσφαιρα Φυλάκια - Σκοπιές

Ασφάλεια

Φυλάκια - Θυρωρεία

Αλεξίσφαιρα Φυλάκια - Σκοπιές

Έλεγχος Διαβατηρίων - Τελωνειακός Έλεγχος

Κτίρια Ελέγχου Εισόδου

Κινητή Πύλη Ελέγχου

 

Σε συνεργασία με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία έχει υλοποιήσει έργα μεγάλων και ειδικών απαιτήσεων, πλήρως προκατασκευασμένων σε ελεγχόμενο βιομηχανικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και σε εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο.

 

Με το εξειδικευμένο τμήμα μελετών και σχεδιασμού, την υψηλή τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, καλύπτει πλήρως  ακόμα και τις πλέον υψηλές τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις, καθώς και τις ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες κάθε προβλήματος στέγασης.

 

Η Καρμοδ εγγυάται άριστη κατασκευαστική αρτιότητα, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, και πάνω από όλα πιστοποιημένα προϊόντα ανώτατης ποιότητας.

 

Η Καρμοδ προσφέρει επί σειρά ετών πιστοποιημένες λύσεις των υψηλότερων προδιαγραφών στο χώρο της ασφάλειας όπως Προκατασκευασμένα Φυλάκια, Αλεξίσφαιρα Φυλάκια με απαιτήσεις ύψιστης ασφάλειας, Σκοπιές, Θυρωρεία, Κινητές Πύλες Ελέγχου, Κτίρια για Έλεγχο Διαβατηρίων & Τελωνειακό Έλεγχο, Πύργους Επιθεώρησης και Συνοριακούς Θαλάμους. Διαθέτει ακόμα πρόσθετο εξοπλισμό όπως χώρους υγιεινής, εξοπλισμό κουφωμάτων (υαλοπίνακες ασφαλείας, ρολλά, στέγαστρα), εγκατάσταση συναγερμού, επίπλωση, και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

 

Από το 1986, τα Πολυσυστήματα Ασφαλείας Καρμοδ έχουν στεγάσει Δημόσιους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, Νομαρχίες, Δήμους, Πρεσβείες, Νοσοκομεία, Βιομηχανίες, Αθλητικούς Φορείς, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Συλλόγους, εμπορικές και τεχνικές εταιρίες, ιδιώτες.

 

Η Καρμοδ διαθέτει ένα ευρύ φάσμα Πολυσυστημάτων Στέγασης αστικού εξοπλισμού ειδικών προδιαγραφών όπως Εκδοτήρια Εισιτηρίων, Κιόσκια για Πληροφορίες Κοινού, Προκάτ Περίπτερα, Σπιτάκια Ανακύκλωσης, Προκάτ Χώροι Αναμονής Επιβατών, Στάσεις Λεωφορείων, Στέγαστρα Αναμονής Επιβατών, Καμπίνες Διοδίων και Θαλάμους Φύλαξης ATM. Μπορούν να φέρουν εμπορικό σήμα ή και εταιρικά χρώματα και δύναται να τοποθετηθεί πρόσθετος εξοπλισμός όπως κλιματισμός, θυρίδες συναλλαγής και πάγκος εξυπηρέτησης κοινού, βάσει των απαιτήσεων του πελάτη.

 

Τα Αστικά Πολυσυστήματα Στέγασης Καρμοδ εναρμονίζονται πλήρως σε όλους τους χώρους, από εγκαταστάσεις εταιριών μέχρι χώρους στάθμευσης, δημόσιους χώρους, πάρκα, μαρίνες, αεροδρόμια, αρχαιολογικούς χώρους και τουριστικά αξιοθέατα.

 

Χρειάζεστε να δημιουργήσετε, να επεκτείνετε και να αναδιαμορφώσετε τους χώρους που στεγάζουν την επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητά σας;

 

Η Καρμοδ έχει την απαραίτητη εμπειρία και την τεχνογνωσία για το σχεδιασμό και την κατασκευή ποιοτικών κτιριακών χώρων, αντανακλώντας το εμπορικό σήμα σας. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων για σύνθετα έργα αναψυχής και εκδηλώσεων με απαιτητικά χρονοδιαγράμματα και αυστηρούς προϋπολογισμούς.

 

Η Καρμοδ παρέχει μόνιμα ή προσωρινά καταστήματα λιανικής πώλησης, σούπερ μάρκετ, Duty Free, κοντέινερ χώρων εστίασης, προκάτ εστιατόρια, μπαρ, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, καντίνες & αναψυκτήρια, κυλικεία, προκάτ κτίρια εκθεσιακών κέντρων, περιπτέρων, εκθετηρίων και χώρους εκδηλώσεων που μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες σας.

 

Η Καρμοδ, με σεβασμό στην εικόνα της εταιρείας σας, κατασκευάζει επαγγελματικούς χώρους που παρέχουν ένα ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον, από εργοταξιακά γραφεία, οικίσκους στέγασης εξειδικευμένου ηλεκτρομηχανολογικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικίσκους επιτήρησης χιονοδρομικών κέντρων, τηλεοπτικά studio & εγκαταστάσεις reality show, έως και επέκταση των υπαρχόντων γραφείων της εταιρίας σας με νέους γραφειακούς χώρους ή ακόμα και εξ’ ολοκλήρου νέα κτίρια γραφείων.

Η Καρμοδ παράγει μια ευρύτατη σειρά τυποποιημένων Πολυσυστημάτων Στέγασης για να επιλέξετε ή σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις γραφειακών κτιρίων προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail