Τεχνικές Προδιαγραφές Αρθρωτής Καμπίνας

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕΙΣΜΟΥ 1 ος βαθμός
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ Κατάλληλο για 3η Κλιματική Ζώνη
ΦΟΡΤΙΟ ΧΙΟΝΙΟΥ 80 Kg/m²
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΥ 80 Km/Hour (Η καμπίνα πρέπει να στερεωθεί στο έδαφος)
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ST 37 Γαλβανισμένο μέταλλο
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑ TS EN 634-2 τσιμεντοσανίδα- κατηγορίας πυρκαγιάς “B”
ΜΟΝΩΣΗ TS EN 13165 - Αφρό πολυουρεθάνης - κατηγορίας πυρκαγιάς “B”
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΑΣΙ 200 Kg/m²
ΒΑΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ Εφαρμόζεται σε ειδικά διαμορφωμένη χαλύβδινη κατασκευή και μεμονωμένα τμήματα γαλβανισμένου προφίλ στήριξης. Η περιοχή στην οποία θα τοποθετηθεί η καμπίνα πρέπει να είναι επίπεδη.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΕΔΟΥ Το PVC Mineflo με πάχος 2,5 mm χρησιμοποιείται ως κάλυμμα δαπέδου σε σανίδες από άοσμο και πυρίμαχο τσιμεντοκονία με πάχος 16 mm ως κάλυμμα βάσης της καμπίνας.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ Ειδική κατασκευή χάλυβα και καλούπια αλουμινίου. Η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από πολυεστένιο πάνελ σάντουιτς πιέζοντας μέσα στα καλούπια μέσω μιας αυτοματοποιημένης τεχνολογίας παραγωγής που είναι μοναδική. ?the solvent? το αέριο διαλύτη απομακρύνεται από το φύλλο σάντουιτς gelcoat στους 50’C.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΜΠΙΝΟΥ Είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό υλικό ενισχυμένο με ίνες υάλου σαν πλαίσιο τύπου σάντουιτς με διπλά τοιχώματα που υποβάλλεται σε επεξεργασία εντός του φούρνου στους 50 βαθμούς. Αφού βιδωθούν τα ειδικώς διαμορφωμένα αρθρωτά πάνελ, προστίθεται αντιβακτηριακή ουδέτερη σιλικόνη, η οποία προστατεύει την καμπίνα από το νερό , το χιόνι, τη σκόνη, τα έντομα και τα βακτηρίδια. Επιπλέον, δίνει στην καμπίνα υγιεινή και μακρόχρονη δομή.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Χρησιμοποιείται ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, βασισμένο σε πολυεστέρα, υπόλευκο χρώμα, με ειδική επίστρωση gel επικαλυμμένο με ισοφθαλικό ακρυλικό, που δίνει χαρακτηριστικά πλύσης στο θάλαμο, αντιδιαβρωτικά και ανθεκτικά στη σκουριά.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Χρησιμοποιείται ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, βασισμένο σε πολυεστέρα, υπόλευκο χρώμα, με ειδική επίστρωση gel επικαλυμμένο με ισοφθαλικό ακρυλικό, που δίνει χαρακτηριστικά πλύσης στο θάλαμο, αντιδιαβρωτικά και ανθεκτικά στη σκουριά
ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ 40 πυκνότητας πάχους 35 mm, η έγχυση αφρού πολυουρεθάνης γίνεται με χρήση ιταλικής μηχανής 140 bar.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ Παράγονται ως ειδικά διαμορφωμένα πάνελ που κατασκευάζονται από πολυεστέρα ενισχυμένο με γυάλινες ίνες GRP και εγχύεται άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Τα σύνθετα πάνελ σχηματίζονται από Ισοφθαλικό ακρυλικό ειδικό φωτεινό υπόλευκο (φθορίζον) χρώμα με gelcoat και ενισχυμένο με πολυεστερικό πολυεστέρα.
ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ 42 πυκνότητας αφρού αεριούχου και άκαμπτο πολυουρεθάνης νέας γενιάς, εγχύεται με πάχος 35 mm, χρησιμοποιώντας μηχανή υψηλής πίεσης μέσα στα πλαίσια, η οποία παρέχει υψηλή μόνωση (head??κεφαλής??) και ηχομόνωσης.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ
Οι εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες των πλαισίων των καμπίνων Karmod κατασκευάζονται από υπόλευκο υλικό gelcoat που είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες μεταξύ +60 βαθμών και - 50 βαθμών. Τα εξωτερικά και τα εσωτερικά πάνελ μπωρουν να πλ στις καιρικές συνθήκες και έχουν αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Οι πίνακες καμπίνας μπορούν να πλυθούν, ανοξείδωτοι, αποστειρωμένοι και εύκολοι καθαρισμοί.
ΣΤΕΓΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΗΣ Είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό υλικό ενισχυμένο με υαλοβάμβακα ως πάνελ σάντουιτς πολυουρεθάνης διπλού τοιχώματος. Αφού βιδωθούν τα ειδικά διαμορφωμένα πάνελ οροφής μαζί με σφραγισμένα μπουλόνια, προστίθεται αντιβακτηριακή ουδέτερη σιλικόνη, η οποία προστατεύει την καμπίνα από το νερό, το χιόνι, τη σκόνη, τα έντομα και τα βακτήρια. Επιπλέον, δίνει στην καμπίνα υγιεινή και μακρόχρονη δομή.
ΜΟΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ εγχέεται 42 πυκνότητας Αφρός πολυουρεθάνης
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Χρησιμοποιείται ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, βασισμένο σε πολυεστέρα, υπόλευκο χρώμα, με ειδική επίστρωση gel επικαλυμμένο με ισοφθαλικό ακρυλικό, που δίνει χαρακτηριστικά πλύσης στο θάλαμο, αντιδιαβρωτικά και ανθεκτικά στη σκουριά.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Χρησιμοποιείται ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, βασισμένο σε πολυεστέρα, υπόλευκο χρώμα, με ειδική επίστρωση gel επικαλυμμένο με ισοφθαλικό ακρυλικό, που δίνει χαρακτηριστικά πλύσης στο θάλαμο, αντιδιαβρωτικά και ανθεκτικά στη σκουριά..
ΠΟΡΤΕΣ
ΕΞΟΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Λευκή πόρτα από PVC με κλειδαριά espagnolette. Οι διαστάσεις είναι 71,5 * 184,5 cm και χρησιμοποιείται γυάλινη πόρτα πάχους 4 mm. Αν δεν ζητηθεί από τον πελάτη, οι πόρτες παράγονται σε λευκό χρώμα.
ΠΑΡΑΘΥΡΑ
ΠΑΡΑΘΥΡΟ Αποτελείται από πλαίσιο λευκού χρώματος από αλουμίνιο σε σκόνη. Εκτός αν το ζητήσει ο πελάτης, τα πλαίσια παράγονται σε λευκό χρώμα.
ΓΥΑΛΛΗ Χρησιμοποιείται γυαλί σκληρυμένο με πάχος 4 mm. Αυτό είναι για να σώσει τους ανθρώπους στην καμπίνα σε περίπτωση βλάβης του παραθύρου.
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ από το μέγεθος 150 * 150 έως 270 * 270 μεγέθους 1,5 mm πάχους γαλβανισμένο προφίλ χάλυβα χρησιμοποιούνται για το πλαίσιο. Για καμπίνες άνω των 270 * 270 το σασί είναι κατασκευασμένο από προφίλ και εφαρμόζεται ένα στρώμα Rapid αστάρι.
" ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (Συγκεντρώθηκαν στο εσωτερικό κάλυμμα γωνιών)
ΚΑΛΩΔΙΟ μάρκες πρώτης κατηγορίας καλώδιο για φωτισμό χρησιμοποιούνται, μάρκες πρώτης κατηγορίας καλώδιο για φωτισμό χρησιμοποιούνται.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ TSE certified, first class brands 16 Ampere fuses are used.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ TSE πιστοποιημένη, Που χρησιμοποιούνται πρώτης κατηγορίας μάρκες 16 αμπέρ ασφάλειες.
ΠΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ TSE Πιστοποιημένη, Xρησιμοποιούνται πρώτης κατηγορίας μάρκες.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (surface mounted)
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ TSE Πιστοποιημένη, Xρησιμοποιούνται πρώτης κατηγορίας μάρκες.
ΣΩΛΗΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΝΕΡΟΥ TSE Πιστοποιημένη, Xρησιμοποιούνται πρώτης κατηγορίας μάρκες.
ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ TSE Πιστοποιημένη, Xρησιμοποιούνται πρώτης κατηγορίας μάρκες.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Πάγκοι, τραπέζια, ράφια, νεροχύτες, περσίδες, ανεμιστήρες εξαερισμού, εσωτερικά χωρίσματα και WC είναι προαιρετικά αξεσουάρ που μπορούν να προστεθούν κατόπιν αιτήματος.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Σε περιπτώσεις όπου είναι αδύνατο να πλησιάσετε με γερανό, υπάρχουν ειδικά πλαίσια που επιτρέπουν τη μεταφορά με περονοφόρο ανυψωτικό όχημα(κλάρκ) ή έλκυθρο. Το όχημα πρέπει να πλησιάσει μέχρι την περιοχή όπου θα κατεβεί η καμπίνα.
Η Karmod Prefabricated Building Technologies έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τις Τεχνικές Προδιαγραφές.
 

WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail