Φυλάκια - Θυρωρεία

Μπορούμε να κατασκευάσουμε μια αρθρωτή καμπίνα για οποιαδήποτε εφαρμογή. Η Karmod αφιερώσαμε τη μακροχρόνια εμπειρία μας για να καταλήξουμε σε ένα ευρύ φάσμα φορητών αρθρωτών κιβωτίων που είναι οικονομικά αποδοτικά και κατάλληλα για οποιαδήποτε επιχείρηση σε οποιοδήποτε τομέα. Τα αρθρωτά περίπτερα μας, που χρησιμοποιούνται σε περίπου 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχουν ισχυρές δομές και ευπροσάρμοστα μοντέλα. Οι καμπίνες και τα περίπτερα Karmod Fiberglass (ίνες υάλου - GRP) προσφέρουν ασφαλείς και ευέλικτες λύσεις στέγασης όπως περίπτερα ασφαλείας, φορητές τουαλέτες και ντους, καταστήματα λιανικής πώλησης, μονάδες τροφοδοσίας, περιπτερα πώλησης εισιτηρίων, σημεία πληροφόρησης και πολλά άλλα σημεία χρήσης πέρα από κάθε φαντασία. Οι τεθωρακισμένες θήκες ασφαλείας, οι προκατασκευασμένες καμπίνες και οι καμπίνες ABS είναι τα πιο πρόσφατα προϊόντα που αναπτύχθηκαν από την ομάδα R & D μας για να εμπλουτίσουν την οικογένεια των Περίπερον μας. Οι αποσυναρμολογούμενες κατασκευές και το αρθρωτό σύστημα των φορητών αρθρωτών καμπινών μας, εκτός από τις οικονομικές τιμές, την ενεργειακή απόδοση και τις ευέλικτες διατάξεις, καθιστούσαν από κοινού τις καμπίνες μας τις καλύτερες λύσεις καταλυμάτων παγκοσμίως.

Η Εταιρεία Καρμοδ κατασκευάζει πολυεστερικές καμπίνες, οικίσκους για φυλάκια απλά ή αλεξίσφαιρα, εκδοτήρια εισιτηρίων, ανταλλακτήρια, γραφεία εργοταξίων, οικίσκους φωτοβολταϊκών σταθμών, δημοσιογραφικά γηπέδων, καντίνες, χώρους υποδοχής σε νοσοκομεία, τουαλέτες και πλήθος άλλων κατασκευών από 1-50m2 ικανοποιώντας απολύτως τις απαιτήσεις σας.

 

Τι είναι οι Πολυεστερικές Καμπίνες;

Οι πολυεστερικές καμπίνες είναι ένα προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται σε όλες τις χρήσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε όπου υπάρχει ανάγκη στέγασης, διαλέγοντας διαστάσεις και χρωματισμούς που σας εξυπηρετούν. Οι πολυεστερικές καμπίνες κατασκευάζονται από GRP (πολυεστέρας ενισχυμένος με fiberglass), υλικό που εξασφαλίζει υψηλές αντοχές και μικρό βάρος. Έχουν διπλούς τοίχους ανάμεσα στους οποίους εκχύνεται πολυουρεθάνη 4cm. Διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου με τζάμια ασφαλείας (security glass), πάτωμα από τσιμεντοσανίδα και πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση.

 

Δε σκουριάζουν, δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, δε χρειάζονται συντήρηση και μεταφέρονται εύκολα. Παρέχουν υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης-ηχομόνωσης και προστασία από την ακτινοβολία.

 

Χρήσεις

Οι καμπίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυλάκια απλά ή αλεξίσφαιρα, εκδοτήρια εισιτηρίων, ανταλλακτήρια, γραφεία εργοταξίων, δημοσιογραφικά γηπέδων, καντίνες, χώρους υποδοχής σε νοσοκομεία, φωτοβολταικά πάρκα και σε πλήθος άλλων εφαρμογών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

Τεχνική περιγραφή

Διαστάσεις: Tα αλεξίσφαιρα φυλάκια κατασκευάζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις (1,50Χ1,50Χ2,40), (1,50Χ2,20Χ2,40), 2,20Χ2,20Χ2,40 και 2,70Χ2,70Χ2,40 με δυνατότητα κατασκευής μεγαλύτερων διαστάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες.

 

Η βάση του φυλακίου είναι κατασκευασμένη από στραντζαριστό σίδηρο 40Χ40Χ1,5χιλ. βαμμένη με τρεις στρώσεις ειδικών χρωμάτων, στην οποία προσαρμόζεται πάτωμα από τσιμεντοσανίδα πάχους 16mm και πλαστικό δάπεδο από PVC 2mm. Τα τοιχώματα κατασκευάζονται από panel GRP (Glass Reinforce Polyester) θωρακισμένα εσωτερικά με χάλυβα 15mm. H εξωτερική και εσωτερική πλευρά του panel είναι πολυεστέρας με οπλισμό από υαλοίνες 2mm και 4mm αντίστοιχα με σκοπό την απορρόφηση χωρίς εξοστρακισμό και την επιβράδυνση της βολίδας. Μεταξύ των δύο πλευρών τοποθετείται πολυουρεθάνη 5cm για θερμομόνωση-ηχομόνωση (βλ. σχήμα).

 

Τα panels κατασκευάζονται σε ειδικά μεταλλικά καλούπια σε διαφορετικά σχήματα, και μεγέθη. Στα σημεία σύνδεσης, λόγω της απόλυτης εφαρμογής των τοιχωμάτων και της χρήσης ρητινών ΜS, επιτυγχάνεται η πλήρης στεγανοποίηση του φυλακίου. Ο χρωματισμός γίνεται με gel coat (σε όλες τις αποχρώσεις) κατά την παραγωγή του GRP υλικό που επιτυγχάνει λεία επιφάνεια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Δε ξεβάφουν, δε χρειάζονται συντήρηση, καθαρίζονται εύκολα με νερό και σαπούνι. Το φυλάκιο αποτελείται από τρία παράθυρα διαστάσεων 0,88Χ0,74 ή 0,88Χ1,45 ανάλογα του μεγέθους του φυλακίου ,μια πόρτα διαστάσεων 0,74Χ1,85 με υαλοπίνακα στο άνω μισό και μία θυρίδα για ασφαλή βολή εκ των έσω. Τα κουφώματα είναι χαλύβδινα με αλεξίσφαιρους υαλοπίνακες (polycarbonate)που καλύπτουν το επίπεδο θωράκισης BR7 S/NS (7.62X51) (JF/PB/HC), (9.8 gr), (820m/s) σύμφωνα με την οδηγία ΕΝ1063.

 

Βασικός εξοπλισμός φυλακίου

Πάγκος εργασίας με συρτάρι.

Κλιματιστικό ψύξη/θέρμανση.

Πλήρης ηλεκτρική εγκατάσταση με ασφαλοδιακόπτη, ρελέ διαφυγής, πρίζες ρεύματος και τηλεφώνου.

Προαιρετικός εξοπλισμός

Προβολέας οροφής

Εξωτερική κεραία για ασύρματη συσκευή επικοινωνίας.

Σειρήνα κινδύνου.

Καρέκλα.

Πυροσβεστήρας.

 

Μεταφερόμενες πολυεστερικές τουαλέτες

Ειδικά στις τουαλέτες μετά από πολυετή πείρα η εταιρεία μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της, σε μεταφερόμενες τουαλέτες (WC). Οι μεταφερόμενες τουαλέτες κατασκευάζονται σε μονές τουαλέτες, διπλές τουαλέτες, μικτές τουαλέτες και τουαλέτες για ΑΜΕΑ.

 

Ειδικά στις τουαλέτες ΑΜΕΑ ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται από τον νόμο. Οι τουαλέτες (WC) που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι μεταφερόμενες τουαλέτες, που όμως δε διαφέρουν σε τίποτα από τις μόνιμες κανονικές τουαλέτες (WC). Οι τουαλέτες είναι πολυεστερικές, κατασκευασμένες με άριστα υλικά, είδη υγιεινής από πορσελάνη, δάπεδο από κεραμικό πλακάκι, διαθέτουν πλήρη ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

 

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει τουαλέτες σε λιμάνια και μαρίνες, τουαλέτες σε σχολεία, τουαλέτες σε εκκλησίες και μοναστήρια, τουαλέτες σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, τουαλέτες σε ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες, τουαλέτες σε βενζινάδικα και γενικότερα σε επαγγελματικούς χώρους.

 

Τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι τουαλέτες από πολυεστέρα είναι ότι καθαρίζονται εύκολα, διαθέτουν όλους τους κανόνες υγιεινής, δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και είναι οικονομικές.

 

Καμπίνες σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς

Για τις ανάγκες των φωτοβολταικών πάρκων η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή μεταφερόμενων οικίσκων-καμπινών από πολυεστερικά ή μεταλλικά θερμομονωτικά πάνελ σε όλα τα μεγέθη.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά οικίσκων από GRP

Η βάση του οικίσκου είναι κατασκευασμένη από στραντζαριστό σίδηρο 40Χ40Χ1,5χιλ. γαλβανισμένη ή βαμμένη με τρεις στρώσεις ειδικών χρωμάτων, στην οποία προσαρμόζεται πάτωμα από τσιμεντοσανίδα πάχους 16mm και πλαστικό δάπεδο από PVC.

 

Τα τοιχώματα κατασκευάζονται με panels από GRP(Glass Reinforce Polyester). H εξωτερική και η εσωτερική πλευρά του panel είναι πολυεστέρας με οπλισμό από ίνες υάλου και για μόνωση χρησιμοποιείται ειδικών προδιαγραφών διογκωμένη πολυουρεθάνη πάχους 5cm. Για την οροφή, χρησιμοποιούνται panel οροφής GRP, με επιπλέον νευρώσεις για αντοχή στις κάμψεις και την άμεση απορροή των υδάτων. Τα panels κατασκευάζονται σε ειδικά μεταλλικά καλούπια σε διαφορετικά σχήματα, και μεγέθη.

 

Στα σημεία σύνδεσης, λόγω της απόλυτης εφαρμογής των τοιχωμάτων και της χρήσης ρητινών ΜS, επιτυγχάνεται η πλήρης στεγανοποίηση του οικίσκου.

 

Ο χρωματισμός γίνεται με gel coat κατά την παραγωγή του GRP υλικό που επιτυγχάνει λεία επιφάνεια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα πλαίσια της πόρτας και των παραθύρων είναι από αλουμίνιο, ηλεκτροστατικής βαφής, και φέρουν τζάμια ασφαλείας(security glass) πάχους 4mm.

 

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση των οικίσκων περιλαμβάνει. Πίνακα με ασφαλοδιακόπτη 16,Α πρίζες ρεύματος και τηλεφώνου, ρελε διαφυγής, φωτιστικά φθορίου.

 

Το GRP είναι μη αγώγιμο υλικό με εξαιρετικές θερμικές, μηχανικές και χημικές αντοχές. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή σκαφών αναψυχής, εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αγροτικό τομέα, την αποθήκευση ειδικών προϊόντων από εργοστάσια παραγωγής χημικών, ως ειδικοί θάλαμοι σε νοσοκομεία, ψυκτικοί θάλαμοι, καμπίνες προστασίας ηλεκτρονικών μηχανημάτων και μηχανημάτων αφαλάτωσης. Με κατάλληλη προσαρμογή οι οικίσκοι λειτουργούν και ως καντίνες ή περίπτερα για την πώληση προϊόντων, φυλάκια και εκδοτήρια εισιτηρίων.

 

Λόγω του υλικού κατασκευής (GRP) o χρόνος ζωής των οικίσκων είναι απεριόριστος

Δεν σκουριάζουν, δεν επηρεάζονται από την θάλασσα, τον ήλιο, τα χιόνια, τις μεταβολές της θερμοκρασίας και τα χημικά.

Δεν χρειάζονται βάψιμο, είναι φιλικοί στο περιβάλλον και ασφαλείς για την υγεία.

Παρέχουν υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης –ηχομόνωσης.

Καθαρίζονται εύκολα με οποιοδήποτε αρωματικό διαλύτη ή ακόμη και με την χρήση πιεστικού μηχανήματος.

Λόγω μικρού βάρους μεταφέρονται εύκολα χωρίς τον κίνδυνο να καταστραφούν.

Σε περίπτωση τραυματισμού, ο πολυεστέρας επισκευάζεται εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και επιτόπου.

Τα διαφορετικά μεγέθη και σχήματα των τοιχωμάτων και η δυνατότητα χρωματισμού επιτρέπουν την κατασκευή οικίσκων ώστε να προσαρμόζονται σε εξωτερικούς η εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Πέραν του βασικού εξοπλισμού στους οικίσκους μπορεί να τοποθετηθούν:

 

Πατζούρια αλουμινίου κάθετης κίνησης

Πατζούρια ρολού ηλεκτρικά

Σταθερά πολυεστερικά σκέπαστρα

Περσίδες αλουμινίου

Πάγκοι εργασίας

Επένδυση εσωτερικών τοιχωμάτων με γυψοσανίδα

Κλιματιστικό

Τρειλερ για την μεταφορά


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail