Φορητές Τουαλέτες και Ντους

Οι φορητές μονάδες WC και Ντους μας διευκολύνουν τη ζωή Οι αρθρωτές καμπίνες Fiberglass (ίνες υάλου) της Karmod παράγονται ως έτοιμες για χρήση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνουν ηλεκτρικές και υγειονομικές εγκαταστάσεις, πόρτες, παράθυρα κλπ. Με τον αισθητικό σχεδιασμό, οι καμπίνες WC και ντους είναι ιδανικές για τις ανάγκες μιας πόλης, Πάρκα, χώρους πικνίκ, εκθέσεις, γήπεδα και ούτω καθεξής. Με βάση τα αιτήματα των πελατών μας, προσφέρουμε 6 τύπους φορητών και ντουζιέρων: Μονάδα WC και Ντους, Κινητό WC και Ντουζιέρες, Φορητά WC και Ντουζιέρες Fiberglass (ίνες υάλου), WC και Ντουζιέρες, Οικονομικές Τουαλέτα και Ντους.

Μεταφερόμενες πολυεστερικές τουαλέτες

δραστηριοποιείται πανελλαδικά στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγιεινής και περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στην φορητών τουαλετών καθώς και μεγαλύτερων μονάδων Μεταφερόμενες πολυεστερικές τουαλέτες υγιεινής. Καρμοδ είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κινητή τουαλέτα. Με τον πρωτοποριακό της σχεδιασμό είναι η καλύτερη επιλογή για υψηλές απαιτήσεις.

 

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ & ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Καρμοδ  στη Θεσσαλονίκη δημιουργούμε λειτουργικές και ανθεκτικές κατασκευές για τουαλέτες και αποδυτήρια σε τιμές ανταγωνιστικές. Οι κατασκευές μας διακρίνονται για την αντοχή και την αισθητική τους, ενώ προσφέρονται σε εσάς στη καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η άμεση λύση για προσωρινούς χώρους υγιεινής, όπου δεν υπάρχει σύστημα αποχέτευσης. Για χρήση σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους όπως στρατόπεδα, λαϊκές αγορές, παραλίες, εργοτάξια και όπου υπάρχει ανάγκη χώρου υγιεινής χωρίς σύνδεση με αποχέτευση.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φορητών τουαλετών και εξοπλισμού, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οικοδομών, εκδηλώσεων, λαϊκών αγορών και ιδιωτών σε όλη την χώρα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του μεγαλύτερου οίκου κατασκευής και ενοικίασης φορητών τουαλετών παγκοσμίως Καρμοδ

Ειδικά στις τουαλέτες μετά από πολυετή πείρα η εταιρεία μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της, σε μεταφερόμενες τουαλέτες (WC). Οι μεταφερόμενες τουαλέτες κατασκευάζονται σε μονές τουαλέτες, διπλές τουαλέτες, μικτές τουαλέτες και τουαλέτες για ΑΜΕΑ.

Ειδικά στις τουαλέτες ΑΜΕΑ ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται από τον νόμο. Οι τουαλέτες (WC) που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι μεταφερόμενες τουαλέτες, που όμως δε διαφέρουν σε τίποτα από τις μόνιμες κανονικές τουαλέτες (WC). Οι τουαλέτες είναι πολυεστερικές, κατασκευασμένες με άριστα υλικά, είδη υγιεινής από πορσελάνη, δάπεδο από κεραμικό πλακάκι, διαθέτουν πλήρη ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει τουαλέτες σε λιμάνια και μαρίνες, τουαλέτες σε σχολεία, τουαλέτες σε εκκλησίες και μοναστήρια, τουαλέτες σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, τουαλέτες σε ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες, τουαλέτες σε βενζινάδικα και γενικότερα σε επαγγελματικούς χώρους.

Τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι τουαλέτες από πολυεστέρα είναι ότι καθαρίζονται εύκολα, διαθέτουν όλους τους κανόνες υγιεινής, δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και είναι οικονομικές.

 

Προκάτ Χώροι Υγιεινής - Τουαλέτες (WC)

Οι αξιόπιστες επιχειρησιακές δυνατότητες, η διεθνής πλούσια εμπειρία καθώς και η τήρηση των υψηλών standards τόσο στα χρησιμοποιούμενα υλικά όσο και στη μεθοδολογία και οργάνωση εργασίας, επιτρέπουν στην Καρμοδ να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές σε όλη την Ελλάδα.

Μια καμπίνα ντους όπου κι αν την χρειάζεστε! Οι κινητές ντουζιέρες, είναι μια ιδανική επιλογή για χρήση σε οποιαδήποτε τοποθεσία όπως κάμπινγκ, παραλίες, συναυλίες, ιδιωτικές κατοικίες, κήποι και εργοτάξια. Οι κινητές ντουζιέρες που κατασκευάζονται από ανθεκτικό Μεταφερόμενες πολυεστερικές τουαλέτες

H κινητή οικολογική τουαλέτα Καρμοδ δημιουργήθηκε για να παρέχει υγιεινή όπου το νερό είναι λιγοστό, η μόλυνση των υπογείων υδάτων αποτελεί απειλή και το κόστος συντήρησης και εγκατάστασης πρέπει να είναι μηδαμινό.

Η κινητή οικολογική τουαλέτα Καρμοδ είναι ένας μικρός κινητός αερόβιος (forced aeration) βιολογικός σταθμός συνεχούς χρήσης. Με τη βοήθεια ενός εξαεριστήρα που λειτουργεί με την ηλιακή ενέργεια και ενός άλλου που λειτουργεί με τον αέρα, υλοποιώντας το σύνδρομο της καμινάδας δημιουργήσαμε ένα μικροκλίμα.

Όταν στην μεταλλική επιφάνεια του συ­στήματος αποκαθαρισμού, που βρίσκεται κάτω από τη λεκάνη εμφα­νίζονται υγρά, σημαίνει ότι η δεξαμενή λυμάτων πρέπει να εκκενωθεί. Αυτό μπορεί να γίνει από την οπή που βρίσκεται στο δάπεδο εσωτερι­κά της τουαλέτας, με την βοήθεια ενός κοινού βοθροκαθαριστή ή από τη βάνα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της δεξαμενής εξωτερικά.

 

Προκάτ Χώροι Υγιεινής - Τουαλέτες (WC)

Η σειρά Καρμοδ έχει χωριστό τμήμα αντρικών και γυναικείων τουαλετών, σχεδιασμένα και φινιρισμένα βάση των υψηλότερων προδιαγραφών. Περιλαμβάνουν WC (με καζανάκι) νιπτήρες με κρύο/ζεστό νερό, ξύλινο διάκοσμο και καλαίσθητους πίνακες ζωγραφικής. Με τη χημική τουαλέτα τρέιλερ Chelsea δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εγκαταστάσεις ή να περιορίσετε τη θέση της εκδήλωσης, καθώς είναι αυτόνομο και μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε.

Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, είναι κύριος στόχος για εμάς και τον επιτυγχάνουμε με έμπειρο, εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε περίστασης που δραστηριοποιούμαστε.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, σας παρουσιάζουμε την νέα παρεχόμενη υπηρεσία από την εταιρείας μας που άφορα την συντήρηση φορητής χημικής τουαλέτας (wc).

Οι φορητές χημικές τουαλέτες (wc), χαρακτηρίζονται για την ευκολία εγκατάστασης καθώς και συντήρησης σε οποιονδήποτε χώρο, χάρις τον μεταφορικό και τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε.

Διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την πραγματοποίηση ενός γεγονότος ή και για πάγια χρήση, αφού καλύπτουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη υγιεινής.

Διαθέτουμε δυο (7) τύπους φορητών χημικών τουαλετών (wc), οι οποίοι απεικονίζονται παρακάτω.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail