Αρθρωτά φορητά κοντέινερ, άριστης ποιότητας για όλους τους σκοπούς. Η Karmod είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αρθρωτών κτιρίων και κοντέινερ στην Τουρκία. Η εμπειρία μας από το 1986 με την παραγωγή χιλιάδων κοντέινερ κάθε χρόνο , οι προσιτές φορητές καμπίνες Karmod έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Στην παραγωγή των αρθρωτών κοντέινερ μας έχουμε αναπτύξει μια νέα τεχνολογία χωρίς ραφή που χρησιμοποιεί βίδες και παξιμάδια για την ένωση των διαφόρων τμημάτων της δομής του δοχείου. Τα κοντέινερ μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχουν μέγιστη άνεση, χρησιμότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Για οποιαδήποτε χρήση, στέγαση εργαζομένων, στέγαση για μονάδες εξόρυξης, γραφεία, σχολεία, κλινικές ή εγκαταστάσεις τουαλέτας, οι φορητές και αρθρωτές λύσεις Karmod θα εκπληρώσουν τέλειες τις απαιτήσεις σας. Τυποποιημένο ή προσαρμόσιμο, προσωρινό ή μόνιμο, σίγουρα θα βρείτε τον στόχο σας μέσα από το ευρύ φάσμα των αρθρωτών καμπινών

ετοιμα γραφεια κοντεινερ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πανελλαδικά από το 1986 στον τομέα των κατασκευών, με μοναδικές διακρίσεις και καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο.

Η πολυετής τριβή της εταιρείας με τα προκατασκευασμένα κτήρια και η διαρκής έρευνά της, κυρίως στο εξωτερικό, στρέφουν την προσοχή της στα μεταλλικά κτήρια και πιο συγκεκριμένα στα τοξωτά και στα κοντέινερ.

 

Τα κοντέινερ αρθρωτά κοντέινερ αποτελούν μια πολύ γρήγορη και ποιοτική λύση, η οποία προσφέρεται έτοιμη για χρήση. Υπάρχουν πρακτικά άπειρες δυνατότητες διαρρύθμισης των χώρων και συνδυασμού μονάδων (αρθρωτή κατασκευή). Χρησιμοποιούνται κυρίως σαν χώροι εργασίας (γραφεία, χώροι υποδοχής κλπ), σαν αποδυτήρια/WC, σαν αποθήκες και σαν γκαράζ. Έρχονται πλήρως εξοπλισμένα και απαιτούν μηδενική συντήρηση.

 

Οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι Καρμοδ  είναι η ιδανική επιλογή για την άμεση κάλυψη μόνιμων ή προσωρινών στεγαστικών αναγκών. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από χάλυβα, γαλβανισμένο ή/και βαμμένο και θερμομονωτικά πανώ πολυουρεθάνης.

 

Οι οικίσκοι Καρμοδ έχουν μελετηθεί και κατασκευάζονται για χρήση ώς. Η Καρμοδ , με σεβασμό στην εικόνα της εταιρείας σας, κατασκευάζει επαγγελματικούς χώρους που παρέχουν ένα ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον, από εργοταξιακά γραφεία, οικίσκους στέγασης εξειδικευμένου ηλεκτρομηχανολογικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικίσκους επιτήρησης χιονοδρομικών κέντρων, τηλεοπτικά studio & εγκαταστάσεις reality show, έως και επέκταση των υπαρχόντων γραφείων της εταιρίας σας με νέους γραφειακούς χώρους ή ακόμα και εξ’ ολοκλήρου νέα κτίρια γραφείων.

 

Η Καρμοδ παράγει μια ευρύτατη σειρά τυποποιημένων Πολυσυστημάτων Στέγασης για να επιλέξετε ή σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις γραφειακών κτιρίων προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Εργοταξιακά γραφεία, Γραφεία εργοστασίων, Κατοικίες, Αποδυτήρια, Τουαλέτες, Εργαστήρια, Εστιατόρια, Ιατρεία, Βιβλιοθήκες, Αποθήκες, Γκαράζ, Εκδοτήρια, Αίθουσες διδασκαλίας, Θυρωρεία.

 

Το μέγεθός τους και η στιβαρή μονολιθική κατασκευή τους δίνουν την δυνατότητα εύκολης μεταφοράς και άμεσης χρήσης χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εργασιών. Οι οικίσκοι Καρμοδ έχουν την δυνατότητα της κατά πλάτος, μήκος και ύψος επέκτασης, (έως τρεις ορόφους), ανάλογα με τις ανάγκες, κρατώντας τα πλεονεκτήματα της κατασκευής με αυτοφερόμενα στοιχεία και το προνόμιο του μικρού βάρους.

 

Είναι μια λύση που σας προσφέρει η εταιρεία Κοφινάς ώστε να καλύψετε γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετική με:

  • Μικρές κατοικίες
  • Γραφεία και χώρους εργασίας
  • Αποδυτήρια
  • WC
  • Γκαράζ
  •  Αποθηκευτικούς χώρους

 

Τα container αποτελούνται από σκελετό ανοξείδωτου χάλυβα και τοίχους πάνελ με μόνωση πολυουρεθάνης. Το πάτωμα μπορεί να είναι είτε μεταλλικό είτε laminate.

 

Όλες οι κατασκευές κοντέινερ έχουν ηλεκτρική και υδραυλική προεγκατάσταση, όπου χρειάζεται.

 

Προσφέρονται επίσης λύσεις κλιματισμού, λύσεις για ενσωμάτωση πολυκουζίνας, καθώς και χρωματισμού στοιχείων της κατασκευής.

 

Η χρήση των κοντέινερ έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της εγγενούς τους δύναμη. Ως επιλογή είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον από ό, τι τα παραδοσιακά δομικά υλικά, δηλ. τούβλα και τσιμέντο.

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των κοντέινερ είναι:

 

Η δύναμη και η αντοχή

Τα κοντέινερ είναι από πολλές απόψεις ένα ιδανικό οικοδομικό υλικό. Είναι σχεδιασμένα για να μεταφέρουν βαριά φορτία και να στοιβάζονται σε υψηλές στήλες. Έχουν επίσης ως στόχο να αντέχουν σε σκληρά περιβάλλοντα, όπως σε ακραίες καιρικές συνθήκες και σε έντονη καταπόνηση. Λόγω της υψηλής αντοχής τους, τα κοντέινερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλή αποθήκευση.

 

Modular σχεδιασμός

Κοντέινερ με ίδιες διαστάσεις (πλάτος, ύψος και μήκος) αποτελούν αρθρωτά στοιχεία που μπορούν να συνδυαστούν σε μεγαλύτερες δομές. Αυτό απλοποιεί τον σχεδιασμό της κατασκευής, τον προγραμματισμό και τις μεταφορές. Αφού έχουν ήδη σχεδιαστεί για να συνδυάζονται, με βασικό στόχο την εύκολη μεταφορά τους, οι διαρθρωτικές κατασκευές ολοκληρώνονται με την απλή τοποθέτηση των κοντέινερ στη θέση που τα θέλουμε. Λόγω της modular σχεδίασης των κοντέινερ, η περαιτέρω επέκταση της κατασκευής είναι τόσο εύκολη όσο και η απλή τοποθέτηση περισσότερων κοντέινερ. Μπορούν να στοιβάζονται σε έως και 12 σειρές, όταν είναι κενά.

 

Μειωμένη δαπάνη

Το κόστος ενός κοντέινερ είναι σημαντικά χαμηλότερο από το κόστος μιας συμβατικής αντίστοιχης κατασκευής με τούβλο και τσιμέντο. Επιπλέον, πωλούνται έτοιμα για χρήση, μειώνοντας το συνολικό κόστος ακόμη περισσότερο, δεδομένου ότι δεν απαιτούνται εργατώρες στο οικόπεδο για την ολοκλήρωση της κατασκευής.

 

Χωρίς θεμελίωση

Τα κοντέινερ είναι σχεδιασμένα να στηρίζονται στις τέσσερις γωνίες τους, γι’ αυτό και δεν απαιτείται ιδιαίτερη θεμελίωση για την τοποθέτησή τους. Οι τέσσερις γωνίες της στέγης είναι επίσης πολύ ισχυρές, δεδομένου ότι προορίζονται να στηρίξουν ενδεχομένως και άλλες σειρές από κοντέινερ.

Υπάρχουν πολλές προτάσεις σχεδίων, όμως οι κατασκευές αυτές είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες και ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιαδήποτε ιδέα έχει καινα φτιάξει το container box που θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη!

 

Τα κοντέινερ είναι από πολλές απόψεις ένα ιδανικό κτήριο επειδή είναι ισχυρό, ανθεκτικό, στοιβαζόμενο, προσαρμοζόμενο, κινητό, σπονδυλωτό και οικονομικό. Η απλότητα της κατασκευής και η ταχύτητα απόκτησης πολλές φορές το καθιστούν μονόδρομο για την κάλυψη πολλών αναγκών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοντέινερ και για να δείτε δείγματα της κατασκευής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας τηλεφωνικά ή να επισκευθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

 

Η κατασκευή των container box είναι απλή και συνάμα πολύ ισχυρή και πρακτική.

 

Κάθε κοντέινερ μπορεί να προέρχεται είτε από τον πλούσιο κατάλογο σχεδίων της εταιρείας μας, είτε να είναι εντελώς προσωποποιημένη κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

 

Στην περίπτωση που θέλει κάποιος να φτιάξει το δικό του κοντέινερ, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί σε κάθε περίπτωση να τον βοηθήσει στις επιλογές του ένας από τους μηχανικούς της εταιρείας μας.

 

Αρχικά θα πρέπει να επιλεγεί το μέγεθος ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες που υπάρχουν. Οι διαστάσεις επιλέγονται από τον πελάτη ελεύθερα. Το πλάτος του κοντέινερ μπορεί να φτάσει έως και τα 3 μέτρα, ενώ το μήκος μπορεί να φτάσει έως και τα 8 μέτρα. Το τυπικό ύψος του κοντέινερ είναι τα 2,5 μέτρα με μέγιστο δυνατό τα 3 μέτρα. Κάθε κοντέινερ μπορεί να έχει χωρίσματα με τη διαρρύθμιση που θέλει ο κάθε πελάτης, ώστε να προσφέρει περισσότερους του ενός χώρους.

 

Το υψηλό επίπεδο του εξοπλισμού και η σύγχρονη σχεδίαση τους, προσφέρουν άνετο, ευχάριστο και φωτεινό περιβάλλον εργασίας και διαμονής. Είναι εξοπλισμένα με πόρτες, παράθυρα καθώς επίσης και με πλήρη ηλεκτρική, τηλεφωνική και υδραυλική εγκατάσταση ανάλογα με τις ανάγκες. Στον τόπο εγκατάστασης ο χρήστης καλείται απλώς να ενώσει τις παροχές και ενδεχομένως τις αποχετεύσεις με τα δίκτυα.

 

Κατά παραγγελία οι οικίσκοι προσφέρονται με εγκατεστημένο κλιματιστικό μηχάνημα ή αερόθερμο.

 

Με τους προκατασκευασμένους οικίσκυς Καρμοδ  είναι δυνατό σε μικρό χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος να κατασκευαστούν ολόκληρα συγκροτήματα γραφείων, καταστημάτων και κατοικιών.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail