Εκθετήριο Karmod Ksa Σαουδικής Αραβίας

Η Karmod άνοιξε το μεγαλύτερο εκθεσιακό κατάστημα με επένδυση στη Μέση Ανατολή στην περιοχή Νοτίου Σαουδικής Αραβίας με εκθεσιακό χώρο 10 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. 

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα με ευρεία συμμετοχή, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής του υπουργού Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Karmod, Mesut Çankaya, του Al Khalifa, κυβερνήτη του Ισραήλ, του Fahd Hasan Al Sultan και της κυβέρνησης Bukiriye (Bekiriye) Salih Abdulazi. 

Μιλώντας πριν την τελετή έναρξης, ο κ. Mesut Çankaya, Διευθύνων Σύμβουλος, τόνισε ότι είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η Karmod, η οποία παράγει στον τομέα των κατασκευών εδώ και πάνω από 30 χρόνια, διαθέτει εκθεσιακό χώρο αυτού του μεγέθους. Η Σαουδική Αραβία και οι χώρες της περιοχής προσφέρουν καλύτερες επιτόπιες υπηρεσίες. Ο Çankaya εξήγησε ότι η έκθεση θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της αμοιβαίας φιλίας μεταξύ των δύο χωρών στην περιοχή του Νοεμβρίου. 

Ο εκθεσιακός μας χώρος στη Σαουδική Αραβία, τον οποίο ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο, διαθέτει μεγάλο αριθμό προϊόντων, από προκατασκευασμένα σπίτια σε χαλύβδινες κατοικίες, εργοτάξια δοχείων, κτίρια γραφείων και θαλάμους ασφαλείας για γραφεία.


WhatsApp

καλέστε
μας

E-mail